FOCUS IZALCO DONNA 1.0 22G 2015

4 nepřečtené
  • Jarisior

Amatérský dotaz, ale neodpustím si ho, zvažuju pro sebe jako chlapa tuto silničku Odkaz Odkaz2

Výšku mám 174cm a spíše kratší nohy, takže zvažuju i nad touto dámskou variantou v 54 co vy na to?

Je to bláznovství nebo možnost?

Zatím jsem zkoušel chlapskou 54 a ta mi sedla, ale dámskou bych mohl mít za lepší prachy, jít do toho nebo se tomu obloukem vyhnout?

Jinak bude hlavně sloužit na ježdění do práce(40km) a zpět(40km).

Dík za info

0 0
    • blaf  

jestli se nepletu, tak zensky mivaji delsi nohy a kratsi telo a tomu je prizpusobene to kolo, jestli ti sedi panska verze, tak nevidim jedinny duvod proc kupovat damskou

navic jako panske zrejme myslis izalco (top model), ktery se tomuhle nebude podobat ani v nejmensim, mozna tak izalco ergoride, to vypada podobne

0 0
      • Jarisior  

Diky za info, prave ze jsem zkousel cayo 105 mix, ktere me vyjde draz nez to damske izalco na ultegre, ale byla to jen myslenka

0 0
        • tromboonen  

Tak se spocitej na CC a zjisti, jak Ti to sedne.. ma to velkej sloping, takze trochu zasunout sedlo nebude problem, jen jestli pak nebude hlava/rodla moc vysoko..

Ja mam dlouhe nohy a kratsi trup, takze bych kratsi ram uvital, ale Spesl dela v damske verzi uplne jina kola, navic s kytickama a pod.. jestli Ti sedne geo, nemel by byt problem, pro Tve vysce asi pres 100 kg vazit nebudes a oni to ani pro zensky nedelaj z papitu..

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.