• Vit48675

Ahoj poradíte. Mám toho favorita z roku 1964 zajímal by mě model popřípadě správné polepy. A ještě kdyby někdo věděl jaké má mít originální díly. Napadl mě favorit PwB ale všiml jsem si že rám na PWB má to vodítko lanek u převodníků navařené ale tento má chromové oddělávací vodítko (6. fotka) a nikde stopy po řezání. děkuji moc.

0 0
    • Vilém  

Tohle se ted bude opakovat kazdy den?

3 0
      • Vit48675  

?

0 0
        • Vilém  

Ajo, ty sis kvuli tomu zalozil i novej nick? Zapomnel jsi heslo, nebo co?

3 0
          • Vit48675  

Ne jen sem nevěděl jestli můžu mít více témat tak jsem to zkusil, to první jsem zamknul a jestli vám to tak vadí tak proč se na to koukáte

0 3
          • BabbaJagga  

Viz jeho odpověď 15.10. – 18:00. Taky žasnu, co se tady poslední dobou objevuje za exempláře. Ale sebevědomí jim nechybí, to se musí nechat.

1 0
            • Tomcat  

Jj arogantní kkt , ono toho vylhaneho bude víc. Ale tohle na FB je třeba normálka. Obzláště nedávno mě pobavila jedna přestárlá ezo bio blbka která na to proč sdílí veřejně fake news . Že proč se na to díváte a že chemrails je názorová pluralita :-D

0 0
        • kubad  

obyčejný levný, produkční Favorit – cenu to nemá, pokud si ho chceš pro sebe dát dokupy proč ne.

jinak ještě – cenu to má 11kg šrotu

1 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.