• Dzordano_Bruno1

Ahoj,

nemáte doma někdo zbytečný rotor od DT 370. Strhl jsem si závit při nandavání kazety, sice asi jen jeden závit(kazetu jsem i tak nandal a utáhl), ale nový rotor bych uvítal víc.

Sice mají v Botticu nový, ale ložiska, co k tomu nabízejí nepotřebuji:)

Díky za každou nabídku

0 0
    • kubad  

vetinou to odsere matice, fakt mas ten zavit na ocelovem orechu ko?

0 0
      • worlusho  

Možná má hliník

0 0
        • kubad  

ze by mel SL? leda tak ale to nenapsal :-)

370 ma standardne orech zelezny

0 0
          • worlusho  

Také jsem uvažoval jako ty a dospěl jsem k domněnce, že by mohlo jít o ořech z SLka.

0 0
          • Dzordano_Bruno1  

No, tak nějak si to myslím, protože jsem pak vytáhl šponky:(

Podle mě mám hliníkový, protože kazeta se mi vryla do rotoru. Mám kola X1800, takže nějak tak předpokládám, že je to 370.

0 0
            • worlusho  

To snad už má 350 náby.

0 0
              • Vilém  

Pisou 370ky. Jinak magnet to jisti:)

0 0
              • Dzordano_Bruno1  

Absolutně nemám tucha, co tam je. Podle obrzků, manuálu jsem odtušil 370, ale když říkáš 350. Tak proč ne. Bohužel tím pádem nebo jak to mám nazvat stojí cca. 2000, což si vlastně můžu koupit pak celý nový náboj:(

0 0
                • Vilém  

Pokud se ti opravdu podarilo urvat jen jeden zavit, tak bych to nejak moc nehrotil. Maximalne bych vzal orech zevnitr šábrem, aby tam nebyla nejaka hrana a menil az to pripadne povoli.

0 0
                  • Dzordano_Bruno1  

Podle mě to bude jeden závit. Vyndal jsem půl kazety, kartáčkem vintřek ořechu-rotoru vyčistil, vše nasadil a při tlaku na matici v klíči vše dotahl. Takže bych neřekl, že jsem to dokurvil absolotuně, ale maličko asi jo.

0 0
                    • kubad  

videl bych to uplne stejne, pokud jde matice v klidu dotahnout tak neresit a jezdit

0 0
                      • Dzordano_Bruno1  

Asi to bude nejlepší. Je pravda, že se v tom zase hrabat by bylo mnohem horší. Takže kazetu odjezdím a pak se uvidí. Pokud to bude dojebaný, tak hold koupím nový.

Ale právě mě zajímalo, jestli se někomu doma neválí nepotřebeny kus z náby, kterou zničil nějakým jiným způsobem.

0 0
                • worlusho  

Pokud to má osu se závitem, tak je to 370. Omlouvám se za mystifikaci.

0 0
        • Vilém  

U 370ky tezko. Ta ma rohatku v tele orechu, to by se u duraloveho realizovalo tezko.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.