Dt 350 cl - je kompatibilni s 11sp silnicni kazetou

13 nepřečtených
  • hannawald

Ahoj,

mam na silnici 135mm zadni centerlock naboj a 11sp shimano 105 kazetu.

Je to nejaky zaklad od Formula a ma pres 400g. Chtel bych kola preplest na cx ray a vymenit zadni naboj za dt 350 cl. (Rafky jsou ztr grail 28 der, ty necham)

Klicova otazka:) je dt 350 cl naboj kompatibilni s 11 rychlostni silnicni kazetou nebo se musi kupovat i novy silnicni orech, tak jako na silnicnich nabojich 350?

Diky moc!

0 0
    • kubad  

Musíš tu Dt350 objednat v provedení na 11sp. Není to problém (silniční verze na kotouče)

0 0
    • hannawald  

Tzn. ze klasika pobere 11sp xtr kazetu (podle popisu), ale 11sp silnicni ne?

0 0
      • kubad  

silniční a MTB 11sp kazety mají rozdílnou specifikaci ořechu, takže záleží co chceš vlastně použít za kazetu

na MTB 11sp kazetu ti stačí bežný ořech, na silniční 11sp kazetu musí být 11sp ořech

(variandu XD pro Sram sem radši plést nebudu)

0 0
    • hannawald  

eventualne existuje nejaky jiny lehky zadni naboj za rozumne penize s rozteci 135mm, 28 der, ideálně center lock a na 11 rychlostní silniční kazetu? Novatec?

0 0
    • hannawald  

no je to relativne blizko..

http://www.ebay.co.uk/…331580523912?…

ale ne na 28 der..(bila taky na pytel, ale co uz..)

ten 350 silnicni jsem nenasel..

0 0
    • hannawald  

jedine, co jsem nasel, je tenhle konverzni kit, ale to uz se mi asi nevyplati jit do mtb DT 350..

http://www.ebay.co.uk/…161468571817?…

(plus tam jeste je neco o narustu roztece pri te konverzi na 136mm, s tim si snad kolo nejak poradi..)

silnicni jsem videl jen na roztec 130mm

0 0
      • kubad  

Nejdřív odpovez jakou 11 SP kazetu vlastně potrebujes Road/Mtb?

Dovozce je Bottico a maji v nabídce to co potřebuje

0 0
    • hannawald  

No mam to na silnici a mam tam shimano 11 rychlostní 105 11–32. Kolo uz mam, tzn. razeni apod. predelavat nechci. Chci nove zaplety. Bottico znam. Ale mezi silnicimi naboji maji jen verzi s rozteci 142mm s poznamkou moznost konverze na 135/5. Takze abych jeste kupoval jinou osu+koncovky nebo mozna jen koncovky..anebo jsou tam mtb naboje, kde pro jistotu nepisou nic, ale objevil jsem odkaz na konverzni koncovky a novy orech, co mi to za dalsi 2000 predelaji na diskovy naboj pro silnicni kazetu, ale uvadi, ze roztec naroste na 136mm, coz nemusi byt kompatibilni se vsemi ramy..

0 0
    • hannawald  

co tohle? jen je na pytel, ze to neni na CL, kdyz mam ice-tech kotouce, nerad bych snizoval na silnici brzdny vykon..

http://www.eshop.novatecwheels.eu/…-aa-11s-abg/

0 0
    • kubad  

zavolej si v uterý do Bottica, řekni že potřebuješ náboj

DT 350 na silniční 11sp kazetu, na 135/5mm 28 děr a kotoučový CL, a hned dostaneš odpověď že je mají

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.