CUBE REACTION RACE 29" 2019 --- slabiny za 31tis ...??

21 nepřečtených
  • snoblondrei

CUBE REACTION RACE 29" 2019 Black´31´flashy­ellow — slabiny tohoto kola za 31tis

0 0
    • Cavendish  

Kolo je překvapivě dobře vyvážené. Jako největší slabinu vnímám asi kola :) Většinou to bývají brzdy, ale tady ne!

0 0
    • scalar  

Rám, vidlice, kola.

0 0
      • plysovykozisek  

Můžu se zeptat pane staviteli, co ti vadí na rámu, to jako, že Cube nemá kvalitní rámy??

0 0
        • scalar  

Je to 2,5kg kvalitního hliníku.

0 0
          • Cavendish  

Zatím co Scud, Force a MRX jsou něco jiného :) Rám má slabinu pouze ve váze, toť vše.

Vidlice je vzduchová a boost, kde máš problém?

0 0
            • scalar  

Ocelové vnitřní nohy, navíc jen 30mm. K tomu základní záplety, pak má kolo včetně pedálů ke 13,5 kg, to je v této cenové relaci celkem průšvih.

Jinak funkčně asi v pohodě, já mám ale pod 70kg, rád jezdím v kopcích a rychle, nadváha kola by mi vadila.

0 0
              • Cavendish  

Pokud je jezdec lehká váha, tak ho ty 30mm nohy nemusí zas tak trápit. CO by podle tebe mělo kolo za 31 tisíc mít?

0 0
                • scalar  

Já osobně bych preferoval Axona, XT (kliky a brzdy klidně SLX), kola aspoň nějaké trochu rozumné záplety jako Mavic Crossmax, rám s pevnou osou s rozumnou hmotností do 1,8kg.

0 0
                  • Cavendish  

A jak tohle nacpeš do 31 tisíc?

0 0
                    • myscho  

V Decathlone. Ale to asi scalar počuť nechcel :D

0 0
                    • Tydlii  

nevím jak je to dnes s cenami, ale před 5 lety mi scalar postavil kolo v profilu levneji. Reba, SLX/XT. Má to bez pedálů 11,9kg a to je to 23" rám. Bohužel už jsem do něj nedorostl, oproti tehdejšímu očekávání :D

0 0
          • obda  

Až tak? Rám Cube Reaction HPA SL 29 má pro 19" psanou hmotnost 1820 g.

0 0
    • plysovykozisek  

Docela by mě zajímalo jestli by stavitel za 40 000Kč postavil něco lepšího než toto:https://www.decathlon.cz/…8405440.html

0 0
      • Pajk  

A co třeba toto

https://www.tsbohemia.cz/…d319803.html

0 0
        • Cavendish  

Říká stavitel, ne TS Bohemia :) Kolo má sice SIDa, ale je omrdaný na brzdách. Stejně jako Decathlon…

0 0
          • Pajk  

Tak brzdy za 2 litry vyměníš.

0 0
            • Cavendish  

Slušný brzdy, třeba SLX tě včetně kotoučů vyjdou na 3500. Fakt bych radši místo SIDa viděl Rebu a lepší brzdy.

A kola Mavic bych si taky odpustil a vzal radši Fulcrum, případně si něco postavil.

0 0
              • snoblondrei  

ok, super. Hele jaké kolo by sis aktuálně z maloobchodní sítě koupil? Konkr model. Koupím ho :) P.S.: v dané cenové kategorii samozřejmě

0 0
      • ememem1  

ale ved on sa tu nekasal co vsetko vie za 40 litorv postavit, on len zhodnotil a vyargumentoval ze ten konkretny cube je v pomere cena/vykon docela dreck a ja s nim suhlasim.

ako sorry ale za 1000E hento ani omylom.

BTW jazdim na Cube aby nedoslo k omylu.

0 0
    • 3bike  

otázka je jestli je kolo ještě dostupný?…aby jste tu neřešili, něco co už je vyprodaný na konci sezony…

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.