Cube LTD RACE 2007 sli byste do nej?

16 nepřečtených
  • eforsee

Zdarec lidi, tak a je to tady zase..kdyz uz jsem se konecne rozhodl pro GT Zaskar Expert, shodou okolnosti jsem nekde zmerknul Kubulu a je to v haji:/ Koukal jsem, ze v Nemecku by se dalo sehnat za nakejch 38k, u nas za cca 48 www.cube-bikes.cz/show_detail.php?… Vybava mi prijde dobra a hlavne s tim ramem to byla laska na prvni pohled:) Co vy na to, chci znat vas nazor, zda je to dobre kolo a tak..jak uz jsem psal, chci to na jezdeni po lesnich cestach, obcasne zavody XC nebo maraton.

0 0
    • Trojci  

Zamilovat se do Cube není zase až takový problém :)) Konkrétně tahle barva je cool!

0 0
      • eforsee  

To jsem rad, ze me nekdo chape:) A ted ty argumenty pro a proti..

0 0
    • mr.antik  

No nevim, nejezdil jsem ani jeden, ale tohle mi přijde že bude lepší na poježdění, Zaskar zas lepší na závodění..

0 0
      • eforsee  

Ono kdyz se to vsechno secte, nejvic na tom budu jezdit jen tak na pohodu, zavody jen obcas a z meho pohledu mi neprijde, ze by tenhle Cubula byl pri zavode nejakym handicapem..nebo jste jineho nazoru?

0 0
    • petebike  

na tomto ramu jsem postavil manzelce kolo, je to paradni stroj, velmi pekne zpracovany, barva je taky super (tedy mame modrou – pripomina mi to Subaru blue)

0 0
    • Ice-goofy  

Cube je moje sympaticka znacka.. Takze chybu neudelas i jsem ho videl nazivo a vypada fakt pekne to kolo…

0 0
      • eforsee  

To jsem rad, rozhodne ho ale nechci objednavat pres net, pokud se pro nej definitivne rozhodnu, tak si pro nej zajedu vlakem nekam kousek za hranice(jsem z Hradce Kralove), vyzkousim(nevim totiz zda bude pro mych 185–7 cm a 87kg zive vahy a normalne dlouhe nohy lepsi 18" ci 20") a podle toho bud vezmu nebo to bude jen cool vylet:) Nemate dyztak nekdo tip na nakou prodejnu kousek od hranic?

0 0
    • eforsee  

To mi ho nikdo nerozmluvite? Je to desna palka..:) Kdybych si byl jist, ze 20"ram bude ok, objednal bych ho asi zde: www.bikerstreff.de/…rdt/LTD5.htm

0 0
    • eforsee  

To mi ho nikdo nerozmluvite? Je to desna palka..:) Kdybych si byl jist, ze 20"ram bude ok, objednal bych ho asi zde: www.bikerstreff.de/…rdt/LTD5.htm

0 0
    • Meesha  

jestli to je ten samej ram, co ted vozej kluci z Kooperativy, tak je nadhernej…

0 0
      • eforsee  

Joo, tak to vazne nevim na cem jezdi.., ale na promo fotkach je ten ram od Cubu fakt noblesni:)

0 0
    • ptak1000  

Cube-GUT! :o)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.