computer Sigma BC2006 - vůbec nechytá signál čidla, řešil už někdo?

13 nepřečtených
  • sorak

Ahojte,

mám computer Sigma BC2006 MHR – kromě normálních funkcí má výškoměr a tepák. Připojení čidla pro měření rychlosti je bezdrátové.

Mám ho asi 2,5 roku, víc jak rok chodil vez problémů, loni na podzim začal blbnout – cvakl jsem ho do držáku, vyjel jsem, a v poho, po chvíli přestal chytat signál z bezdrátového čidla a přepnul se do pohotovostního režimu..

Na druhém kole (s druhým – červeným čidlem) nějakou chvíli ještě chodil v poho, teď jsem zkoušel zas po zimě dát zpět na kolo a vůbec se nechytá, baterky by měly být OK.

držák mám na představci, původně bylo čidlo s magnetem cca 57cm od něj, zkoušel jsem posunout co nejvíc nahoru – dostal jsem se na vzdálenost cca 45cm ale stále nic..

zkoušel jsem posunout computer i víc doleva – na levou stranu řidítek, ale nepomohlo..

nemá s tím někdo zkušenosti?

Díky,

M.

0 0
    • nox159  

mel jsem stejny problem ale s jinym computerem ( taky bezdratova sigma ale nizsi model )

viš jiste že je v computeru je dobra baterka – ja sem mel stejny problem ktery se vyresil vymenou baterie – vsechno v poho fungovalo svitilo prepinalo se ( nejevilo znamky vybite baterky ) ale taky mi to nechytalo signal z cidla – po vymene baterek vse v poho :)

0 0
    • nikisek123  

Mam ten sam computer, kdyz menis baterie tak vsechny tri.Jinak bude zase blbnout.

0 0
      • sorak  

OK, zkusím zítra koupit nové baterky, měřil jsem ty stávající a zdály se mi v poho (chlup nad 3V)

0 0
    • JBC  

Mám taky Sigmu bezdrát, a jakmile se setmí, tak mi taky nebere signál, zkusím nové bat.

0 0
    • Nikiller  

Tohle vyřeší baterie. Zkus to a uvidíš. Já ho mám taky 2 roky a tohle dělá pravidelně. Baterky to chce měnit aspoň 2× za sezonu.

0 0
    • Hornet  

Ako pisu vsetci, je to baterkami. Vzdialenost a umestnenie mas ok.

0 0
      • Hornet  

vymen vsetky

0 0
        • sorak  

tak jste měli pravdu, výměna za kvalitní nové baterky a jede to.. :)

byl jsem skeptický, protože na podzim když to začalo blbnout jsem tam zkoušel měnit baterky, ale asi jsem padl na nějaké staré, že to ani tak nejelo..

0 0
          • Hornet  

fajn :-) hlavne ze to ide

0 0
            • marios  

Měl jsem stejnej problém, vyměnil jsem všechny baterie, ale jedno z čidel (na silničce, to co bylo v originální krabici) je asi v prd…, data nevysílá. Zkusím sehnat nový..

0 0
          • pospam1  

Já ho měl taky, začal blbnout, vyměnil jsem baterky, 2 dny to šlo a zase nic. Reklamoval jsem ho a dostal novej a ten novej to po týdnu začal dělat taky. Tak mě vrátili peníze. Teď mám jinej a v pohodě.Sigmu nikdy více.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.