Cena tohoto kola? 64cm, Sachs 7000

20 nepřečtených
  • michalok

Dobrý den, mám možnost koupit kolo Dancelli, ocelový rám (Cr-Mo?), 64 cm, osazené Sachs Rival 7000, osmikolečko, dvoustěnné ráfky.

Vše na kole je funkční.

Nemám však představu, kolik je za něj relevantní dát? Jakou má kolo v dnešní době hodnotu?

Díky!

Dodávám foto:

0 0
    • rb  

Vcelku tomu nerozumím,ale tohle kolo má imho hodnotu asi jen sběratelskou :o)

0 0
    • Výběr z produktů
      Titici F-RI02 28 kolo, zlaté V Brne 1 kus

-18% Titici F-RI02 28 kolo, zlaté

239 999 Kč -18% MOC 297 999 Kč

Raymon Kirana Ultimate kolo, carbon stealth V Brne 1 kus

Novinka Raymon Kirana Ultimate kolo, carbon stealth

135 999 Kč MOC 148 999 Kč

Přejít do shopu (Kola / Silniční)
    • Vilém  

To mas pres 200cm, ne?

Ram vypada pekne, jinak je to ale tak 20let stary. Vic jak 2000–2500 Kc bych za to nedal.

0 0
    • makimaki  

Pro obra ideální, škoda že je tam jen Sachs – kdyby jsi ho nechtěl, tak rám bych vzal určitě.

0 0
    • michalok  

Měřím 200 cm. Kolo je mi akorát. Uvažuju proto o koupi, ale cena se mi zdá nadsazená, proto se ptám vás, co si o tom myslíte. Pán prodává kolo jen vcelku a řekl si o 15 000 Kč.

0 0
      • Vilém  

Pan je vtipalek.

0 0
        • JSt  

je to z opacneho konce, nez jsi nahodil ty. samotna ta sada neni uplne levna, navic to vypada, ze je kompletni. ;-)

0 0
          • scalar  

A v čem tkví cena té sady – v její fukčnosti nebo je nějak historicky hodnotná?

0 0
      • Dejv94  

Pán asi spadl z jiné galaxie. Nedávno jsem prodal Sachsem osazené kolo na moderních zápletech za 3,5 tisíce (viz Danion z profilu). Za tohle bych cca víc jak 2 tis nedal.

0 0
        • Dejv94  

Za 15 tisíc s trochou štěstí seženeš na bazaru silničku na Shimanu 105 a třeba i s karbonovou vidlicí.

0 0
          • makimaki  

Ale začínal jsi taky na 7 tis. Kč, bylo to pěkný kolo, ale nedařilo se ho prodat … 15 tis. Kč je bez šance.

0 0
          • michalok  

Ale ne s 64 cm rámem.

0 0
      • kubad  

tak 2–3 víc je nesmysl

0 0
      • standoslav  

Na tom kole je zajímavý jen ten rám, pro košíkáře, co chce jezdit a dnes vlastně jen na zimáka.

0 0
      • scalar  

15 000,– Kčs :-)

0 0
        • Lišák  

Před revolucí jsem bral 2–2,5kKčs, dnes o nulu víc. Takže bych to vlastně koupil za 150 000Kč. To bych za to fakt nedal ;-)

0 0
    • javormartin  

Reálná cena dle mě je max do 5000 kč. Je to morálně zastaralé…

0 0
    • ememem1  

hnusne, stare, bude sa uz na pohlad na tom otrasne jazdit a myticka funkcnost "historickych kultovych komponentov' patri do rise rozpravok, ktorakolvek aktualna sada bude fungovat lepsie.

kolkoze vravis ze ti za to zaplati ak mu to zobries a uvolnis miesto v garazi?

0 0
    • PEPA1977  

Ahoj,

příspěvek je sice hodně starý, ale zkouším to; koupil bych nějaké komponenty Sachs Rival 7000, jak to s tím kolem dopadlo?

Díky

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.