Celokarbonový rám do 20 000Kč???

15 nepřečtených
  • orca17

Prosím o radu.vybírám MTB rám na novou sezonu.diky

0 0
    • BikerM  

Ty jezdíš hodně závody a trávíš na kole hodně času že si chceš koupit karbonovej??Já být tebou jdu do něčeho osvědčenýho třeba Rb.Jestli chceš karbonovej kolem 20 000,– Kč tak se koukni na www.spyder.cz , www.progresscycle.cz na progresu je Ravo a to vypadá celkem dobře.

0 0
      • orca17  

no asi takhle řek bych že karbonovej rám se chová ůplně jinak než al.jezdil jsem dost dlouho karbon a neměnil bych.

0 0
    • Meesha  

pockal bych na modely 07 a za kolik budou karbony treba od Apache nebo Fortu. Ted bych bral Superiora a do dvaceti se vejdes jeste se Spyderem.

0 0
      • McBlacky  

jo ten sup je pohoda, mít ty prachy :/ už je můj

0 0
        • Meesha  

na Trinnity ho maj za 17. Dost sem o nem uvazoval kdyz sem vybiral ram

0 0
          • McBlacky  

to je pořád krutá palba, cena top alu + rozumný vidle :/

0 0
            • JMT  

hmm, klein stoji 25 tzn kdyz si k tomu vezmes rebu tak ti vratej 8 tis ??? muhehe :-D

0 0
    • orca  

otázka jakou kvalitu chceš, bacha na takové „imitace“ karbonu , teď popraskalo mnoho řidítek na dráze

0 0
    • kesu  

me prijde nejhezci apache,mrknul bych po tom

0 0
    • Gorgov  

nekupoval bych do 20 celokarbon

0 0
    • maxtor  

No a co takhle RASS CC1 od Duratecu?? Stojí sice kolem 23, je to kombinace dural/hliník, ale je to bomba!! Já o něm uvažuju.

new.mtbs.cz/Ga­lerie/Techfoto/du­ratec2006gal06­0228.html

0 0
    • Venda  

Šel bych do nějakýho z bazaru. Za 20 seženeš lehce jetýho Gianta XTC nebo třeba i Scotta. A když budeš dlouho hledat, tak i s papírama.

0 0
    •  

Svitava je řeka řek!

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.