• vojta2004

ahoj

můžu mít oboje brzdy za dobrou cenu. ale nevím který vzít. poraďte prosím. děkuji

Anketa: který ??

11x
    92%
    1x
    8%
    0 0
    • Kamikaze 591  

Co je dobrá cena? Jestli se nevyplatí vzít už deore.

0 0
    • Georrge  

ryde jsou prijemnejsi na pouzivani do doby nez se zacnou srat, shimana jsou spolehlivejsi a udrzba je taky snazsi :) ale jak kamikaze – jestli se nevyplati pridat par supu a vzit deorka.

0 0
    • michomin  

Za málo peněz málo muziky. Čtyřková řada brzd od Shimana za moc nestojí, proto je levná.

0 0
      • Kubiczech  

Mám 446 třmeny s pákou z vyšší řady a byl jsem celkem hodně překvapený, jak příjemně to brzdí. Mám to na kole na blbnutí, kde brzdy dostávají za uši, kotouče 180/160 a stokilový já…a prostě brzdí.

0 0
        • ememem1  

presne tak, za 40E neni co riesit. uz len chyba aby niekto napisal ze radsej poriadne V-cka.

0 0
      • ememem1  

houby, za tie prachy nemaju moc konkurenciu a asi do toho neniu moc ochotny viac investovat ked ich zvazuje. a odporucit nieco sa dvoj a viacnsobnu cenu a povedat ze su lepsie mu asi moc nepomoze.

0 0
    • Kamikaze 591  

A kdyby si chtěl, mám doma navíc tyto

0 0
      • Georrge  

ty jsou celkem v klidu, byl jsem z nich docela prekvapen.

0 0
        • Markony  

Mam je cca 1 rok a zadní brzdě sem musel už dvakrát sundat a rozchodit jeden pístek chodil ztuha a škrtal o kotouč a u přední jednou . Raději připlatit a koupit něco lepšího , ale volba je na tobě .

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.