Boxxer WC 2013 tuning (debonair)

3 nepřečtené
  • TommyRS

Nemá někdo nějaký nápad nebo zkušenost jak upravit vzduchovou komoru na vidlici Boxxer WC z roku 2013 aby byla o něco citlivější? Něco jako DebonAir?

Na druhém kole mám Yarinu s DebonAirem a ta citlivost oproti Boxxeru je úplně někde jinde… Až tak že beru do bikeparku radši enduro než sjezďáka a to se mi moc nelíbí teda :-D

0 0
    • Mr.Duck  

Dělal jsem to na mojí 2015. Je potřeba stočit nějaký debonair seal head na menší průměr aby se vešel do vnitřní nohy, a pak vymyslet nějakou rozpěrku a přichytit top out bumper. Je potřeba použít původní air shaft kvůli ventilu, nebo udělat ventilek dole jako dual air. Pak taky vyvrtat air shaft u pístku a utěsnit dole.

Nebudu to teď rozebírat abych to vyfotil, ale funguje to super. Dovolím si říct že líp než můj Zeb nebo kterákoliv jiná vidlice co jsem zkoušel, až mi vzadu ohlins většinou nestíhá..

0 0
    • TommyRS  

Ty jo tak odpovědi se mi dostalo za což moc díky!

Teď si to budu muset akorát přelouskat až budu mít více času, protože z toho zatím moc moudrý nejsem :-D Rozebranou jsem ji měl naposledy před třemi lety, takže mrknu na net na rozkres a zkusím popřemýšlet jak to vše myslíš ;-)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.