• Jorje

Ahoj, máte někdo zkušenosti s těmito computery? Zajímá mě jejich spolehlivost,fun­kčnost, jak sedí hrudní pás a výdrž baterií. Díky předem

0 0
    • BikerM  

Já mam Dlphi 3.0 a docela toho lituji, už ho mám podruhé na reklamaci a to mi poprvé vrátili novej protože překročili reklamační lhůtu, většinou mi funguje týden. A to se mi s tachometrem nikdy nestalo, lepší asi bude Sigma nebo Catey.

0 0
      • Forx  

Uvazujem prave nad tymto tachacom koli kadencii. HR a ALT chcem na hodinkach. Prosim ta o popis reklamacii, co nebolo v poriadku. Na ich stranke som sa docital o doziv. zaruke v zmysle „poslite nam vadny a my vam BEZ OTAZOK posleme novy“, tos som myslel , ze to bude ukrutna kvalita…

0 0
    • Hurka  

Místo 6.0 si kup VDO MC 1.0+. má lepší funkčnost výškoměru a hlavně je německy spolehlivý. sice nemá snímač kadence, ale ten já neoceňuji…

0 0
      • Jorje  

Díky, projížděl jsem to a asi to tak dopadne. Na Blackburnu mě zaujalo spojení výškoměr, pulzák a computer. Nicméně,asi to opravdu taková bomba nebude.

0 0
        • Hurka  

pulzák mám na ruce – můžeš s tím pak i běhat nebo plavat nebo mít jenom sportovní hodiny…

0 0
          • Vašur  

Jako dlouholetý vyznavač Sigmy se těším na ten nový BC 2006 MHR. Na sport lifu jsem se dozvěděl, že má stát 2700Kč. To je dost příjemná cena na počítadlo s výškoměrem. Jen doufám, že nebude mít dětské nemoci. Ale dosud mám v rodině 3 sigmy, nejstarší už 13 let a bez jediného problému.

0 0
      • rass  

co znamena lepsi funkcnost vyskomeru?

0 0
        • Hurka  

např. spočítá nastoupané km (jízda+celkem), to myslím Delphi nedělá… ale to jenom, co si vybavuji matně, srovnával jsem je koncem léta, kdy jsem původně chtěl Delphi 6.0, dlouho v ČR nebyl, tak jsem koupil MC 1.0+ a srovnání ukázalo, že je lepší… stáhni si manuály pro oba a podívej se sám…

0 0
          • rass  

aha takze vyskomer funguje stejne (napocita nastoupane metry) a vdo ma navic tu fkci, ze nepocita nastoupane metry za etapu, ale umi i celkem. stahnu a podivam v poho takze podle tebe je lepsi z duvodu, ze ma tuto fkci navic.

ok

0 0
            • Hurka  

tak to možná zkusím detailněji: Blackburn – má osvětlení, jakž-takž funkční pulsmetr (tady bych to nesrovnával s funkcemi samostatného pulsmetru, který k VDO používám já) a snímač kadence. Toď všechny výhody. Nevýhody oproti VDO – nemůžeš ho dát na představec pouze na řídítka, horší výškoměr (již jsem zmiňoval + VDO si navíc ještě pamatuje maximální výšku jízdy+celkově a měří okamžité stoupání/klesání), nemá teploměr (pro mne celkem zajímavá informace) a VDO má z mého pohledu lepší/přehlednější display. Asi nejvýznamnějším faktem je, že pokud chceš pulsmetr, musíš ho v VDO dokoupit, což při stejné ceně Blackburnu a VDO znamená značné navýšení nákladů, máš ovšem další užitečný přístroj. Dneska bych ovšem velmi zvážil již tady zmiňovanou Sigmu, která v době před půl rokem, kdy jsem to kupoval, nebyla na trhu – vypadá velmi dobře… A teď se rozhodni :-)

0 0
              • rass  

neresim: kadenci osvetleni pripevneni

resim: vyskomer pulsmetr a nemuzu samostatne pulsmetr (hendykep)

je pravda, ze ten vyskomer blackburnu umi fakt jen to nejdulezitejsi, koukal sem do manualu.

holt tech 9fkci vyskomeru budu muset ozelet) :) zatim semm pro delphi, uvidim co ta sigma

jinak dik za prispevek

0 0
              • Naftan  

cau, ty mas delphi 6??

0 0
      • Včelda  

Já bych doporučil taky VDO 1.0+ Mám ho tři roky a funguje bez problémů. Souhlasím s tím, že je německy robustní – neošolichaný, tlačítka funkční.

0 0
        • rass  

a myslis, ze delphi 6.0 nebude fungovat bez problemu? pripada ti, ze je osolichany a nefukkcni tlacitka :)) testoval jsi ho? me je uplne jedno kdo to vyrobil, pokadit se ti muze jak nemecko tak cina

0 0
          • Včelda  

Pokud ve svém příspěvku dobře čtu, tak Blackburn nikde nehaním. Pouze konstatuji fakta k VDO, který vozím a dovolím si doporučit. Souhlasím, že pojem německy robustní (solidní) může být subjektivní pocit, tzv. obecná pravda :-) Blackburn tady „haní“ jiní, tak se obrať na ně :-)

0 0
            • rass  

me to prislo jako haneni, neprimo (hlavne osolichovanost a tlacitka) :))) jako fakt jsem bral, ze jsi s nim nemel 3 roky zadnej problem …

hele nemam s tim zadnej problem a slovickarit nebudem, tot vse

0 0
    • Naftan  

mam Delphi 6 necelej mesic, tak pozdeji napisu, jak to vidim ja.

0 0
      • chodec  

OŽIVUJI – Prosím už jsou nějaké zkušenosti – s Delphi 4.0 a výš (bezdráty)?

Spolehlivost přenosu, funkčnost Autostartu (píšou v manuálu o nějaké 2 min prodlevě).

Jo a jak je to s kadencí – je drátová to vím, ale dá se nedestruktivně odpojit ? – tj. dá se namontovat tak, že se smířím s použitím bez kadence, ale nebude mi tam zavázet ten kábl (P.S. nechci jako první věc co udělám s novým tacháčem ničit výrobek odstřihávání byť pro mě nepotřebného kablíku)

0 0
        • McEAGLE  

mám nově deplhi 6, budu ho testovat – co Ti můžu říct k tomu snímači kadence, tak máš možnost nasadit držák buď s drátem na kadenci nebo jen samostatný držák na přístroj – oba jsou součástí balení.

0 0
          •  
            Obsah tohoto příspěvku je blokován.
            0 0
          • navikin  

Zdarec, mohu znát zkušenosti s Delphi 6?

0 0
          • navikin  

Zdarec, mohu znát zkušenosti s Delphi 6?

0 0
    • die.catana  

Máte už někdo Sigmu BC 2006 MHR? www.sigmasport.com/…/bc2006_mhr/?…

Zatim se mi jevý jako cenově nejlepší tacháč.

0 0
      • RomanH  

Tak ta vypada dobre.

0 0
      • die.catana  

Už asi 2týdny na netu vybírám tacháča, ale fakt nevim co koupit. Nevíte o nějaké super mašině tak za 3000kč. Aby měla výškoměr a jednoduchej pulzák?

Díval sem se i na dražší, ale vypadají nějak divně a propojení s PC snad nějak oželím :(

Co byste doporučili??????

0 0
        • RomanH  

Ja pujdu asi do te Sigmy, jen si jeste pockam na par recenzi. Spojeni s PC bych i ozelel, ale vadi me tam dve veci :

1. Mohli tam dat ukazatel aktualniho sklonu
          2. Tepak nema moznost nastavit zony a sledovat doby v ni stravene

A jeste si nejsem moc jisty, jak funguje to oziveni po delsi pause (na pive) – autostart – pohybove cidlo. Na predchozich bezdratovych Sigmach jsi musel znovu mackat tlacitko, jinak se to samo nezaplo.

Na druhou stranu vypada mnohem lepe nez Delphi a ta cena 2400Kc je paradni.

Nejsem zase takovej zavodnik, abych musel mit Polar 725. V nejhorsim mam jeste SUUNTO ADVIZOR s mericem tepu, kde si mohu zony definovat.

Jeste si ale myslim, ze pristi rok bude tytez funkce (a mozna jeste neco navic) nabizet vice vyrobcu.

0 0
          •  
            Obsah tohoto příspěvku je blokován.
            0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.