• Pelin.x

Zdarec,doma se mě sešly tyto dvě hydrauliky,tak sem se chtěl zeptat,které by jste daly přednost?

0 0
    • hrajem  

A proc si nenechas tu, ktera vice vyhovuje tobe… Myslim ze nejlepsi bude kdyz je vyzkousis a rozhodnes se podle sebe…

0 0
      • Pelin.x  

Protože zkouším a obě dvě mě docela sedí. Tím vzniklo to dilema.

0 0
    • Pelin.x  

Spíš mě de o servis. Shimana mám asi rok a ještě jsem do nich nemusel hrábnout. Avidy jsem pořídil teď s novým bikem,tak nevím které si nechat?

0 0
      • hrajem  

Co se tyka odvzdusneni, tak to bude u Shimana jednoduchsi…

Kdyby ses jedny rozhodl prodat, at uz Shimana nebo Avidy, tak mi napis na mail error404.post a gmail.com… pokud bys je pustil za slusnou cenu tak bych je vzal :)

0 0
    • BigKarel2  

Ani jedněm :) Ale jó..sem pro Šimana, se slušnejma deskama a kotoučema brzděj vcelku pěkně…

0 0
    • JayDee  

jsem za Avidy :) nejsou to houby a podle me brzdej lip :)

0 0
      • capis  

Mám je a souhlasím.

0 0
      • marapara  

Taky jsem za Avidy. Mám J7 4 roky a krom výměny destiček jsem zatím nemusel na ně šáhnout. Páka mi víc vyhovuje u Avidu a nejsou tak gumové.

0 0
        • pepino  

Takže J3 a J7 jsou to samý?

0 0
          • marapara  

Nejsou úplně to samé, ale brzdí hodně podobně. J3 má trochu jiný třmen a oproti J7 nemá kolečko na nastavení délky kroku páky.

0 0
            • pepino  

No na J3 se na BF poměrně nadává, proto jsem se divil.

0 0
              • Pelin.x  

Dneska jsem J3 zkoušel a myslím že jsou v poho! Brzdný účinek slušný,dávkování taky a páka aspoň mě nikde v ruce netlačí. Ani při delším sjezdu se nijak nepropadaly.

0 0
              • StuntJ  

to je jen rukama, když si jich člověk nevšímá a nerejpe do nich, tak šlapou jak hodinky a brzdí jak čert …

0 0
      • maajkee  

Hele, v HK bikerech neraguješ, kde se sejdem? Potřeboval bych ten upínák :)

0 0
    • Vilém  

Nevim jak holky, ale osobne mam radsi shimano, kvuli servisovatelnosti a tomu ze pouziva olej.

0 0
    • Smith10  

Avid J3…sice základ od avidu,ale nezklamou. Jen bych vyměnil minimálně v předu desky za Goldfren! Mam je 3 roky a odvzdušňuji doma…šlapou jak hodinky!:-)

0 0
    • Pelin.x  

Asi si teda tam nechám ty Avidy :-)

0 0
      • BigKarel2  

A nebo, když to tak čtu, když se ti oboje válej doma, tak je prodej, a kup 1 pořádný brzdy…

0 0
        • Pelin.x  

Toď taky možnost! Jenže to se nabízí druhá otázka,které by to měly být? Jinak chci to osadit na Marina Mount Vision 5.6

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.