nemá někdo krosové kolo Author Codex 2025 – jde mi o to, tak maximálně široké pláště tam dostanu. oficiální podpora authoru mlčí. díky
nemá někdo krosové kolo Author Codex 2025 – jde mi o to, tak maximálně široké pláště tam dostanu. oficiální podpora authoru mlčí. díky
Jestli ho máš, tak si to změř. Jestli ho chceš kupovat a osazovat širší pláště, než tam jsou (1,75"), tak si raději kup 29" horské kolo. Za tuhle cenu bude lehčí, bude mít lepší brzdy a vidlici.
Zkus oslovit AXIT. Mají ho skladem
Bych se spíše bál popisu Nejvyšší model značky s vidlí RST, brzdami Tektro, váhou 14kg a oficiální mlčenlivosti podpory. Proč asi mlčí? :-)
Je to nejvyšší model značky ze sekce trekingových kol.
Co je ta oficiálna podpora? Ja som na webe žiadny schopny kontakt nenasiel.
Taky bych vybíral spíš v sekci MTB 29".
Výhodoz krosového kola je, že se tam vejde cca 46 zubový převodník, to by do dnešního MTB nešlo.
Klasika, profíkům na svěťáku stačí 36/38 zubů, ale bf potřebuje aspoň 46 :D
To jsou profíci na těžkých okruzích světového poháru (tam na krosu nikdo nejezdí, pochopitelně). Mimo terén je situace jiná, Remco onehdá točil 68 zubů :-) .
Ten tam asi neměl víc než 2" pláště…Je to i o průměru kol.
Na BF moc profíků není, možná žádný.
Palec dolů znamená, že to někdo čte, děkuji :-)
Mám krosové kolo s pohonem 3×9. Kliky 48×36×26 kazeta 11–34 a převod 48×11 jsem za loňských 3000km a předloňských 2500km zařadil tak na cca 1500m a to jen z důvodu abych pod kopcem nezačal šlapat do prázdna. Porovnávat převody které vozí profíci s tím co vozí normální cyklista, navíc ten co chce začínat. To je mírně řečeno velmi odvážné.
To rozhodně, když profíkovi stačí na rozmezí 0–100kmh třináct převodů, zatímco běžnému uživateli krosového kola na bike fóru na jeho rozmezí 0–40kmh stačí sotva těch 3×9, je to to sovnání velice odvážné.
Takhle vypadá Author Vertigo 2020 v kombinaci s Conti Raceking 29×2,0. Pokud v kategorii Cross 29 za těch pět let nezměnili tvar zadní stavby, tak to bude asi dost podobné.