• J.e.n.i.k.82

Ahoj,

vybírám si nové kolo a po pročtení mnoha témat se chci ještě zeptat, jestli je momentálně nějaká dostupnější/lepší alternativa než CRR 290 Team za podobnou cenu – do max. 35k.

Kolo si před objednáním samozřejmě dojdu vyzkoušet (bydlím v Praze), kvůli velikosti rámu a dalším proměnným, takže je požadavek i na možnost si kolo osahat v Praze.

Dlouho jsem nejezdil, letos mě to nějak chytlo a rád bych svoji snahu podpořil novým kolem.

Jezdím převážně po pražských cyklostezkách, ale rád se podívám i mimo město.

Děkuji za odpovědi.

Honza

0 0
    • Cavendish  

Na cyklostezky a ,,mimo” Prahu nepotřebujete 29er. Nato je gravel

0 0
    • Cavendish  

Značku si trefil, ale model ne. Místo CRR290 sáhni po RX

0 0
      •  

Pokud vydrží tak dlouho čekat…

0 0
      • roman 3D  

vidím to tak na 7/2020 :-)

0 0
      • J.e.n.i.k.82  

To já bych i rád, ale je problém s dostupností a hlavně jsem na podobném kole nikdy nejezdil. A ani na silničce. Tak úplně nevím, co od toho čekat..

0 0
        • Pikaču  

Taky jsem kdysi nevidel ku*du a pak do ni sel bezhlavě. :)

Ne fakt. Zkusil jsem silnicku a zamiloval si ji. A předtím jsem si rikal ze to nebude pro me a ted me nebavi HT, Full.

0 0
    • lrotrekl79  

Záleží na čem jezdíš do teď. Já vybíral podobně jako ty. Taky to vedlo na štěrkolet, s tím, že mě terén nic moc neříká, pak jsem ale zrovna po CRR sáhl. Možnosti toho kola jsou jinde, než bylo u staršího s elastomerovou vidlí a ..... No prostě si dneska spíš myslím, že jsem měl sáhnout po nějakým fullu a případně jej do budoucna doplnit tím štěrkoletem.

Takže bych to kolo zkusil nikoliv jako já jen u prodejny na vyzkoušení jestli XL nebo 2XL, ale pěkně na víkend a vyzkoušet co možná nejvíc, a pak přemýšlet co dál :-)

0 0
      • J.e.n.i.k.82  

Teď mám GT Avalanche 1.0 z roku asi 2008.. Ale moc jsem na něm nejezdil, až letos.. Pravda je, když o tom tak přemýšlím, že se mimo zpevněné trasy moc nedostanu a že by gravel mohl být vhodnější..

U RB je Base s dostupností od 06/2019, ale jak je to reálné a vhodně osazené nedokážu posoudit.

Kdyby to tedy měl být gravel, do jakých vod se podívat? Zůstat u RB?

0 0
        •  

Reálné to bohužel není. RB nemá aktualizovaný web, z interních důvodů se dodávky rámů a celých kol posunuly na srpen.

0 0
        • lrotrekl79  

Tak u mě to byl výrazně větší skok, já měl kolo někdy z roku 98.. Navíc mě asi bylo maly, možná tehdy, když jsem jej kupoval tak ne, ale pak jsem se trošku rozrostl :-)

0 0
      • J.e.n.i.k.82  

Dodání bylo již potřetí odloženo, momentálně nemáme žádné datum, kdy budou k mání.

A je tam jen Mko.. Jinak fešák..

0 0
      • J.e.n.i.k.82  

V zelené barvě je krásné.. A Albieho mám kousek od baráku..

Díky za tip..

0 0
    • tatakona  

Giant Toughroad

0 0
    • Mr.Dawe  

SUP XP939

0 0
    • J.e.n.i.k.82  

Ještě jsem narazil na Kellys Soot 50..

Předpokládám, že případné rozdíly mezi geometrií Soota, Terry nebo Toughroadu nepoznám. Takže které? Nejvíc se mi líbí Orbea Terra H40, ale nevím, jak je na tom v porovnání s ostatními v poměru cena/výkon.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.