Aktuální hodnota kola Author Aura 55 2019

6 nepřečtených
  • Maska1

Jedná se o silniční kolo Author Aura 55 2019, vel. 54. Zakoupeno v červenci 2019, najeto 3.500km. Po zakoupení výměna brzd na Shimano 105 7000, středu na Shimano Ultegra, klik na Shimano 105 7000 50×34 a nasazeny pedály SPD Shimano PO-ES 600. V říjnu 2019 vyměněny původní záplety za Shimano WH-RS 500 a nasazeny pláště Tufo comtura trio 700×25C. Teď nasazena nová kazeta Shimano Ultegra 11/28z a řetěz. Nějak mě ta silnička nechytla a tak ji chci prodat. Za kolik to tak může být reálné?

0 0
    • Maska1  

Kolo i s úpravami vyšlo na něco málo přes 40 tisíc korun. Je reálné ho prodat za 20 tisíc korun?

0 0
      • vaclaw  

Tak reálný to podle mě je, resp. bych se nebál dát cenu i o pár kaček vyšší. V nejhorším se nikdo neozve a snížit ji pak můžeš vždycky. Stejně většina lidí s tebou bude chtít smlouvat :)

0 0
        • Vilém  

Nove se da koupit za cca 26tKc. to kolik do toho vrazil pri „vylepsovani“, to malokoho zajima.

0 0
          • vaclaw  

Tak kolik do toho vrazil asi ne, ale spíš za co to utratil. Ale pravda přes 20k jsem trochu přestřelil. Každopádně nastavit cenu kolem těch 20 je podle mě rozumný vcelku, pak kdyžtak snížit.

0 0
            • Maska1  

Taky si myslím, že např. pláště či omotávky jsou jako vylepšení o ničem, ale lepší brzdy, kliky a hlavně ta zapletená kola by přeci jen hodnotu kola měla trošku zvednout. I když stejně je to mazec, kolo staré devět měsíců, najeto pár km a s bídou půjde prodat ani ne za polovinu. To je horší jak u auta.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.