Aksium 2010 vs Ksyrium Elite 2008

11 nepřečtených
  • vajda65

Ahojte viem že tu bolo viacero podobných tém, ale žiadna nie s týmito dvoma modelmi.

Ktoré myslíte že je lepšia voľba?

Aksium 2010 alebo Ksiriumy 2008?

V gramáži vychádzajú 2010 už dosť podobne ako Ksiriumy 2008, je tam rozdiel iba pár gramov.

Výhoda Aksiumov je že sú v čiernej farbe na rozdiel od tých ksiriumov ktoré sú iba v striebornej.

Je pravda že ksirium je vyššia trieda ale zas sú o dva roky staršie, technika ide dopredu a neviem či náhodou v konečnom dôsledku nebude aksium 2010 možno kvalitatívne veľmi tesne pri ksiriume z 2008.

Budem vdačný za rady lebo sám sa neviem rozhodnúť.

0 0
    • jecnak  

Predne bych si overil realnou vahu obou kol. Abys pak nebyl zklamany jako spousta lidi z 2009 Aksii.

0 0
    • mike-x  

urcite bych byl pro KSYRIA, nejde ani o tu vahu i kdyz i ta je lepsi ale spis o lepsi technologii, maji jiz rafky bez der pro nipl ktery ma navic zesileni = mnohem vyssi tuhost rafku a neni nutno pouzivat pasku do rafku

0 0
      • vajda65  

ved mna tiež viac zaujímajú tieto veci okolo, samotná vaha nehrá až takú rolu ako tuhost a kvalita ráfu aj ked čítal som názor že aksie 2009 boli veľmi podobne tuhé ako tieto ksyrie, predsa len je to nižšia séria…

0 0
        • mike-x  

ano Aksia predchozi model, delal se sejny myslim 2008–2009 vydrzely hodne ale taky vazily kolem 2000g ten 2010 je prepracovany, zdrejme vychazi z Ksyrii Equipe coz byla levnejsi verze Elite, protoze nema jiz drazku v brzdne plose, ale Ksyria za 5tis neporazi v pomeru cena/vykon ani nic, jeste pred rokem byly bezne za dvojnasobnou cenu.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.