• Meesha

Taxem dneska vyjel s docela slusnym vaklem v ose a nedojel sem ani do Modran… :-)

Osa je v haj*lu, tak bych potreboval poradit jakou koupit… Je v tom nejakej rozdil? Ceny se mi nezdaj az tak vysoky – jinak bych koupil cely XT kliky. Dik moc

0 0
    • Mamut  

Kinex

mam 3 roky a vobec o nom neviem, uplne v pohode. Ale halda ludi ti tu napise, ze im posiel do 2 mesiacov, asi zalezi na kuse.

0 0
      • rasto  

sorry, zklamu Te ;-) me do 2 mesicu neposel. vozim kinexa asi 10kmm (3. rokem), na zimaku. vubec o nem nevim :-)

0 0
      • iiki  

Kinex je docela loterie – jeden kousek, asi 1.5t km a vakl že skrtal o voditko přesmyku :(

• druhej po 5t km v poho.
        0 0
      • Vilém  

Tradicni tema,Kinex,nemuzu nez pochvalit.Nekdo tu psal vyhnout se tem cernejm,osobne jsem mel vzdy stribrnej,brou­senej.

0 0
        • PietroUL  

Kinex nikdy více :) Měl jsem 2 různý a oba chytly vakl už po pár dnech. V jednom šla navíc posouvat osa ve vodorovnym směru. Koupil jsem střed Deore, na kterej nadává ještě víc lidí a chodí perfektně už cca 18 tis. km.

0 0
          • rasto  

tak to je divne. pry delaj stredy pro campu (nizsi sady). myslel jsem, ze to maj vychytany…

0 0
            • vlk  

no to bys je musel vidět rozdělaný-prostě hrůza.Ne že by shimano bylo o moc lepší, ale je.Na silničku by to možná i mohlo něco vydržet, ale na bike ne.

0 0
              • RomanH  

Prvni 4-hran jsem mel original LX a vydrzel mi 4tkm. Na druhem ctyrhranu mam najeto pres 20tkm a porad drzi bez vule. Pro zajimavost je to silnicni model od Shimana, nepamatuji si presne jeho oznaceni.

0 0
          • Volf  

Mám stříbrnýho Kinexe už asi třetí rok na bikovi na dojetí a furt nic.

0 0
        • Pekáček  

To o tech cernejch jsem psal ja. Stribrny mi drzely lip, ale uz je take po nich. Tak jsem koupil Shimano LX a zatim dobry. Na osu na leve strane jsem narazil gumovej krouzek proti vnikani vody a mozna proto jeste drzi. Vzdycky mi to vyrezlo nalevo a kolo meju jen mokrym kostatkem.

0 0
    • vlk  

koukni kinex neber-shity-odrovnal jsem asi 4-furt mi vzáruce dávali nové.Jedna dokonce nevydržela ani 100Km.A? si každý říká co chce jsou k ničemu, stačí ji rozebrat a mrknout dovnitř- dráhy v nichž kuličky putují na ose jsou ok ale dráhy v tom kovovém válečku-obalu zap středu ty jsou krozné v podsattě je tam uděklaná jen dráha která není oválná ale průřez má čtveratý.takže kuličky jezdí vlastně po dvou ostrých hranách.Takže se to brzo sjede, dokonce se mi u jedné stalo, že jsem rozdrtil pár kuliček.Pak jsem zkoušel shimano lx přesné číslo ti asi neřeknu to vydrželo 2 roky, ale pak taky chytlo vakl.A zjistil jsem že to lx nejde jako deore dotáhnout.Teď jezdím na obyčejném modus-zjistil jsem že to má vevnitř klasická průmyslová ložiska.Zatím drží docela fest a po vaklu vůbec žádná známka.Vypadá to na můj nejlepší střed. a to nejlepší je, že to stálo jen 350 kč.Oproti Cenám za shimana ,je to supr.

0 0
    • MartinXC  

Mám doma jednu zánovní XT na velký domeček se 4hranem, vpodstatě nejezdila. Tak kdyby se hodila a byl zájem …

0 0
    • marapara  

Taky bych se přimlouval pro kinex. Mám druhý kus, vždycky mi vydržel sezonu a půl, tj. 8–10 tis. km. Stojí pár stovek oproti shimanu, které bude možná ještě horší.

0 0
    • Otto  

Kinex 170kč, 6000km bez problémů

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
VIP CZ Promo

Extra slevy jen pro bikeforisty

Jěšte větší slevy až o 15 % na kola i vybavení. Využij do 23.11. na mtbiker.cz