• Siddha

Nemate nekdo nejakou tabulku geometrii techto ramu? Nevim kde o nich sehnat nejaky presnejsi info. Uvitam i pripadne zkusenosti, subjektivni nazory, mam 180cm, docela konfekcni postavu – silnic 57cm vyska, 55(±) delka, a mam rad mensi ramy, nebude mi 18" prilis male? diky

0 0
    • vlty  

no mám taky 180cm a mám 20" snesl bych možná 19" ale 18" asi už ne…

0 0
    • vlk  

jestli jsi koukal na cyklosvec na ty slevy rámů rockmachine co nabízí.Tak jsem mu dnes ráno psal a odpověděl mi, že už z nich žádný nemá.Takže má na vebu už nepravdivé a zastaralé informace.Asi tak.Ale pokud chceš vidět alespoň design jak vypadají, tak má na stránkách i obrázky.

0 0
    • peg  

J8 mám asi 190 cm. Měl jsem Auhora 19 a docela mi to stačilo. teď mám RockMachine 21 a je mi to docela malý. No tak nevím. Přijde mi, že mají docela krátkou geometrii. Takže si kup spíš něco většího.

0 0
    • Rolei  

Mám Tsunami 2001 21" a mohl bych mít menší, určitě dvacítku, nejsem si jistý devatenáckou… Otázka co na tom chceš jezdit, ale na XC je podle mě 18" na 180cm málo…

0 0
    • vlk  

184cm 20,5 je mi akorát ale zkoušel jsem 19 a i tu bych mohl.18 je už na xc málo

0 0
    • Siddha  

diky, jste vsichni velkoramari, ale nevadi. Sem jezdil na 16" Meride a bylo to moc fajn…

0 0
    • ota  

mám 180 cm a 18"rám padne jak ulitý(tsunami),asi mám krátké ruce :-)

0 0
    • camel  

no já měl svého času Flash 2001 20"…pri 173 cm :-) Bylo to pravda trosku vysoky, ale delka byla naprosto vyhovujici

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.