• kubajs mtb

myslite, že by se dal tenhle rám použít i na xc, fakt se mi líbí ale nevim, jestli je na normální ježdění schopnej, na druhou stranu chci s kolem taky vyvádět nějaký ty skoky a chci aby ten rám něco vydržel

0 0
    • wroum  

na velky chrteni to neni, ale kdyz budes mit nejakou vidli s menitelnym zdvihem tak 100 – 130 tak si zablbnes a v poho nekam dojedes. jinak ten ram moooc peknej.

0 0
      • kubajs mtb  

no já bych to rád používal i na normlní jízdu, dál si chci nějakýho bombera takže by to možná mohlo jít, ten rám můžu sehnat za 2500 to je docela dobrý

0 0
        • Pá-dlista1  

Za ty prachy bych ho bral. Akorat XC bomber tam bude jako paratko a ja osobne uz se na 30mm vidlicich bojim.

0 0
        • wroum  

jde o to ze XC a skakani sou uplne odlisny discipliny a je na ne potreba uplne odlisny kolo (velikost, geometrie), takze neexistuje kolo ktery bude super na oboje. ty si musis rict k cemu mas bliz. jestli k XC tak si torrenta nekupuj. jestli ke skakani s tim ze na tom kole budes taky jezdit, si myslim ze torrenta jo. ono je to taky hodne o komponentech, takze je lepsi mit aspon 2 kola :-)

0 0
          • Pá-dlista1  

Me ted chybi jeden sjezdak a jsem celej nesvuj. Bojim se, ze me nekdo vytahne do lesa a ja si nepojezdim jak bych chtel :(

0 0
            • wroum  

me ted chybi funkcni kolo :-((( takze si nepojezdim i kdybych chtel. a ja chci.

0 0
    • Pá-dlista1  

Urcite se s nim da nekam dojet, ale je to tank. Na radeni v lese supr, ale jestli provozujes XC, tak pravdepodobne nevyuzijes vsechno co umi a prezije tebe i tvoje vnoucata :)

0 0
      • kubajs mtb  

zase tak dlouhý tratě nikdy nejezdim a do lesa chodim fakt rád takže si myslim, že bych ho využil, jaká vydle by se na něj hodila s úvahou, že sem chudej student, dal bych do toho tak 4000, klidně byzarovou pokud byde funkční

0 0
    •  

Kočička! Haf!

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.