Nedívaly jste se někdo na MAXTREME?

17 nepřečtených
  • cube

Nedívaly jste se někdo před pár minutama na ten dost hustej pořad MAXTREME?

0 0
    • cabbage  

tenhle porad nikdy nechytnu:-((( myslis to o tech trialistech? jestli to byl maxtr. to nevim

0 0
    • malko  

joo dival sem se ..... Ten trialek byl hustej. Obcas me pripada, ze bych potreboval takovou malou trialovou prupravu.

0 0
    • Pavlos  

saklys zase sem ho prosvih:(

0 0
    • rasto  

na ct2?

0 0
    • Pebe  

Přišlo mi, že ten kopec vyhopsaj na kole líp než pěšky :-)

0 0
    • Pytlik  

To je nejakej porad pro zensky? Treba jako „sama doma“ :-) ---(-ly)

0 0
    • Medi  

Nevíš kdy bude reportáž z DOLOMITEN MANa, říkali něco v tom smyslu, že bude nějaký pořad, ale přeslechl jsem to.

0 0
    • JohnLee  

Uz vim co bude delat moje dite az nejaky budu mit…:) bike trial nema chybu…

0 0
      • Medi  

Můj 4 letý syn na to hleděl jak přibitý. Mám obavu, že to v budoucnu budu muset řešit. Letos v dubnu se naučil jezdit na kole ( bez koleček – pro mě 2 týdny běhu ) a za sezonu jsme najeli cca. 500 km ( u 350 se mně zkazil tacháč ). Jo a ještě ho fascinuje sjezd z kopce ho musím pěkně krotit. Na jednu stranu mám radost a na druhou i strach.

0 0
      • J.A.V.  

Jo jo je to super vec, navic ziska perfektni zaklady pro jezdeni i kdyz se pak treba vrhne na jinou disciplinu. Proste dostanes to kolo do ruky.

0 0
        • JohnLee  

o to mi jde hlavne…stabili­ta,umeni teziste atd…a pak sup na bikros atd…:)

0 0
    • ihik  

Ten trialek byl opravdu dost šílenej, hlavně to poslední skákání po mokrejch šutrech z jednoho na druhej 2m nad jezírkem…

Ale z dolomitenmana tam toho moc nebylo, to mě trochu zklamalo…

0 0
      • MARIN  

jelikoz nam opet zacali LIVE prenosy hokeje a fotbalu tak Dolomitlmanem:) snad vyplni nejakou prestavku

0 0
    • Seppy  

i takovy skvrnata tam jezdili a byli to fakt machri, nechapu jak to delaj…

0 0
    •  

Máme rádi zvířata!

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.