• SODOVKA

Zdar, nevíte kde přesně najdu o weekendu v Bystřicy pod Hostýnem tra? závodu??? Jedu se podívat tak bych tam nerad někde bloudil a nakonec nic nenašel :o))

0 0
    • Otto  

Přímo pod kostelíkem na vrchu Hostýna. Problém je, že se tam tuším nedá jet autem, musí se nechat dole a nahoru taxálem nebo kyvadlovou dopravou. Dá se to i pěšky, je to ale docela štreka. Zeptáš se kudy na Hostýn, a najdeš to.

0 0
      • SODOVKA  

DIK

0 0
      • Keli  

jezdit autem se tam da, pred 14-ti dny jsme tam byli a v pohode jsme se vyvazeli

0 0
        • ddd - andy  

Hele jaka ta trat je? Jeji dylka a tak? Slysel sem ze se tam hrozne dupe a je to sama tocka kolem stromu..

0 0
          • Otto  

Jestli chceš, možu ti na mejl poslat nějaké fotky z minulého nebo předminulého jara. Začátek je pár vlnek-skoků na rozehřátí, pak je docela brutalita po šikmé vrstevnici mezi stromy(hráze z kmenů naplněné hlínou, pak je kořenatý a pařezový sjezd lesem, pak skok jakdyž z břehu a kousek po vymleté lesní cestě(část trasy Drásala) pak takovým úvalem se šutry a lesem to pokračuje přes lávku(lešení) přes cestu a pár skoků na louce do cíle. Délka odhadem tak 2 km, nejsem si jistý

0 0
            • ddd - andy  

Zupaa, dik za info! Fotexem par videl, tohle bylo asi jen pro dokresleni predstavy.. :-))

0 0
            • CZiko  

já chci taky fotky!!!! Prý je to kalba! pošli mi je prosím

0 0
          • McBlacky  

to by ti vyhovovalo ne :-) že by sis jel spravit chu?…

0 0
            • ddd - andy  

Si pis ze jedu! :-) Akorat sem zvedaf ne pocasi, aby to nebylo jak na Bozaku..

0 0
              • Otto  

Nevíš časový rozpis? Musím se zrovna v nedělu stěhovat, chtěl bych se tam aspoň na chvíku mrknout.

0 0
          • Keli  

na zacatku jsou 2 pidi dvojaky, potom vlitnes do lesa a mas v prudkym svahu 4 dropy za sebou, vlitnes na cestu (rovina cca 30 m) tocis doleva a prichazi schody cca 10 schodu , ktery jsou uplne na hovno dlouhy ani krattky ani dlouhy, takze te solidne rozhodi, nasleduje skocka (dopad na placku ), drop (dopad na placku ), a ses na ceste po ktere se motas az do cile, tady uz je to nuda, porad jedes po kamenite ceste sem tam vylet na breh, drop zpet a tak dokola

0 0
    • X-biker  

Myslite ze me nechaj jet bez licence? Dodelal sem kolo a na jeden zavod se mi ji nechtelo delat a stejne by se to nestihlo :(

0 0
      • Keli  

s nejvetsi pravdepodobnosti ne

0 0
      • Franta  

v zadnym pripade Rosto. Uz z toho bylo par pruseru…

0 0
      • ddd - andy  

Jestlis dodelal kolo tak ho zase pekne zazimuj, protoze by nemuselo rozdejchat takovy sra.ky jaky budou v Bystrici… :-)))) PS: bez licence nee.

0 0
        • Keli  

podle mistnich (Bazy) tam sracky nebudou, pry nema v sobotu ani v nedeli prseet

0 0
        • X-biker  

Jaky sračky? byl sem tam posledni dva roky na cumednu a celkem pohoda sem tam bahynko, potucek, shih ledik pohoda :-) tak to ma byt, aspon clovek ukaze co v nem je, desne se tesim na nedeli i kdyz sem sklamany ze nepojedu sem si rikal ze muj prvni zavod v CP by mohla byt bystrice pac to mam nejbliz a myslim ze je to nejlehci trat.

0 0
          • TinkTink  

Jako kdyz uz tu dva dny prakticky v kuse prsi, tak neni mozny, aby tam bylo sucho :))…se uz docela tesim – mam v planu tam jet pokud mozno po vlastni ose…akorat zalezi na pocasi :)

0 0
            • Otto  

Tinku, nevíš rozpis, v kolik? Já bohužel možu až kolem poledne, takže autem

0 0
            • X-biker  

Tak to bude kamo teror :-) to abych si vzal gumaky :-(

0 0
              • TinkTink  

Jo jo…vem :)…ja kdyz se zitra zadari si sezenu navleky na tretry…takze jeste tam v nedeli dojet :))…pokusim se na bajku :)

0 0
                • ddd - andy  

Tak co Tinku, byls tam???

0 0
                  • -b-n-x-  

ty woe. Zrovna sem zjistil, zes skoncil 3. Toz gratujuju!!! :-)))

0 0
                    • ddd - andy  

No, toz to dik.. :-) (ale udelal sem tam strasne moc chyb.. :-( takze sem tomu v cili ani neveril)

0 0
                      • Otto  

Hm, taxem si myslel že jsou tady na fóru samí „odborníci“ a on někdo na kole i umí jezdit. Smekám přílbičku.

0 0
                        • McBlacky  

možná by ses divil kolik tady je „bedňáků“ ikdyž No1 je jasně Andy :-)

0 0
                          • ddd - andy  

:-)))) Me tenhle vysledek hrozne nakopnul, vyzkousel jsem si, ze jde kombinovat XC s DH. Takze pristi sezonu se uz nechci jen tak vozit jak letos… ;-)

0 0
                            • McBlacky  

zrovna v sobotu jsem si s klukama říkali, jestli se nevybodneš na XC a nebudeš si v poho jezdit DH, přece jen by bylo příjemný nemuset konečně jezdit ty hnusný objemy ne :-))))

0 0
                            • Pá-dlista1  

Sem slysel vcera od celkoveho viteze Hobbiku, ze je to v Hobbikach o nicem a ze se uz tesi do Elity. Tak si zas moc nevyskakuj :) Nicmene gratuluju. A ja si kazdopadne v te sve kategorii jeste minimalne rok pobudu :)

0 0
                              • ddd - andy  

No elita je nekde jinde a taky bych uz rad byl ve stavu, ze se budu do ni tesit… snad na konci pristi sezony.. :-)) Jinak dik!

0 0
                                • wroum  

to sem teda zvedavej s tou elitou :-)

jo jinak samozrejme gratuluju k umisteni.

0 0
                  • TinkTink  

Byl byl…videl jsem sirenu…padlistu (von ve skutecnosti vubec nerejpe… :o))…)…a musim uznat, ze DH jde nahoru – minimalne technika sla nahoru.

Hele…a co rikas na toho typka na tom supermarketovym fullu…dyt ta helma byla mnohem drazsi :o))…a nejlepsi na tom bylo, ze jel fakt kotel…divim se, ze to ten bajk vydrzel – jsme spekulovali o tom, ze dole pokazdy bajka zahodi a veme novyho :o)))

0 0
                    • Manas  

Toho jsem pozoroval pri kazdy jizde a musim rict ze je to bud sebevrah nebo totalni punker … fakt jsem nechapal. Nejvic me pobavil Vrbic kdyz ho videl tak ten vyraz ve tvari nezapomenu :-) Zadni chodilo nahoru/dolu ( v ramci velmi omezenych moznosti ) a predni vidle dopredu/dozadu ( ve velkem rozsahu ). Parametry kola se menili velmi vyrazne behem jizdy … ze by lepsi technika nez Spez. Demo ? :-)

0 0
                      • TinkTink  

No fakt paradne jel Cervas…tam nahore Pudlista…byl docela rozhozenej…bylo tam krasne videt kdo umi…vicemene cela ekipa na Apache jela fakt dobre… :)

0 0
                        • Manas  

Cece a nevidel si me ? Docela bych chtel vedet jestli jedu rozhozenej, protoze mi to mistama tam pripadlo. Mel jsem dres Dookie a helmu s airbrush englickou vlajkou.

0 0
                          • TinkTink  

jako je mozny, ze jsem ti videl, ale nevim jak jsi jel :o)))

0 0
                            • Manas  

Tak nic, no. Nevadi. Jen mrzi ze kdyz jsem tak pekne upadl ve finale ze to nikdo nevidel :-) Slusna maska z toho dropu pod malejma schodama …

0 0
                              • Radek Broz  

Kdyz jsi byl 4., tak jsi jel kudlu, ne?;-) A byl jsi v TV;-)

0 0
                                • Manas  

No kudlu sem sice jel ale predjizdet lidi na trati pro jednoho je docela ulet :-) Ve finale jsem predjizdel jenom jednoho ale zato na moooc peknym miste … pak jsem jel kudlu … ale po zadech :-P A ty TV to byl vysmech, vsichni drou celej rok a nejsou tam, ja jednou sednu na kolo a …

0 0
                    • ddd - andy  

Tak toho manika sem nevidel – to me docela mrzi, to musel bejt hroznej punk.. :-))) Tahle trat sice nepatri k nejtezsim, nicmene to bych ji snad radsi bezel.. :-)

0 0
                      • TinkTink  

Hele…my tam byli vcera trosku zajezdit..jako autem nahoru…a dolu…a nahoru…a dolu…tak po 7mi jizdach necitim ruce (nutno dodat, ze jsem to jel na XC bajku :)) )

Zniceny veci: sedlo, rohy, comp…tot vse…pedal narovnam :-D…

Od ted prestavam jakkoli vozit rohy :)…bud sou tezky nebo nic nevydrzej – kdo chce videt roh rozpuleny na pul, staci si pockat…vecer to budu mit vyfoceny :-D

0 0
                        • speedy gonzales  

tak to sem fakt zvedavy…z pocho­pitelnych duvodu,ze..

0 0
                          • TinkTink  

Tak tu to mas – www.bajkshop.wz.cz/roh/roh.jpg ze ted je tak akuratni do vitriny…akorat z nej jeste vystouram to bahno, ktery to krasne rylo. :o)))

Ale neboj – jeden tu mam jako nahradni, tak se muzes pripadne ozvat a za malej baksis ti ho strelim :o)))

Ja uz tedka rohy vozit nebudu…necham to komplet bez nich :)..budu setrit – stavim si druhyho bajka…ram uz je na ceste :)

0 0
                            • speedy gonzales  

dobra prace…no vzhledem k tomu vyctu znicenych veci to byla asi pecka ne?vystoupils vcas?

0 0
                              • TinkTink  

No…ja byl katapultovanej :o)))…a mel jsem Point Alien 2 pedaly…takze tam se nevystupuje :-D

Jeste ze jsem mel chranice na nohou, protoze jsem dopadl presne na kolena do sutru – nechci si predstavit, jak by to dopadlo bez nich…

0 0
                                • ddd - andy  

Asi bys mel odreny kolena?? :-)))

0 0
                                  • McBlacky  

ale to by se zahojilo než by mu z nich vyndali šrouby :-)

0 0
                                    • TinkTink  

To je mooooc vtipny panove :o)))

Jestlipak jste dneska byli na bajku :)

0 0
                                      • enjoy  

byli:-)

0 0
                                      • McBlacky  

jo cca 68. ale dost hustejch, pěkně odborně jsem se smotal :-) ale protože to bylo v malý a precizně provedeno, tak škody žádný

0 0
                                      • ddd - andy  

Samosebou ze sem byl na bajku – rano do prace a z prace sem se domu dostal az v pul 8. Jezdil sem po lese, kterej bezpecne znam a hledal drop, kterej sem videl na viideju a nevedel kde je.. Nakonec sem to nasel :-) Z dropu se vyklubal dropik – zvlastni, na tom videju to vypadalo vetsi.. :-)

0 0
                                        • Keli  

vetsinou to byva opacne, na videu je vsechno mensi a pomalejsi

0 0
                                          • ddd - andy  

No prave – to me zarazilo, ale vecir sem na to kouk znova a filmovali to rybim ockem tak mozna proto..

0 0
                      •  
                        Obsah tohoto příspěvku je blokován.
                        0 0
    • Demon  

Nejake fotky http://www.rzhelmets.com/…y/hostyn_04/

:)

0 0
    •  

Jen počkej, Zající!

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.