• speedy gonzales

mam MX comp 03– 105mm..uz nejakou dobu mi pomaluuu utika vzduch z prave nohy. prvni jsem samozrejme vymenil ventilek a dal novy.furt stejne. pak jsem zkusebne vymenil ventilky levy za pravy, furt stejne.utika jen prava. tak kama to sakra utika..je mozne ze se to protlaci pres gufero??

0 0
    • lubos  

To bys videl olej. Pravdepodobne tesneni zatky. Zkus jako prvni vec o neco vic zasroubovat zatku.

0 0
    • Vilém  

Zkus utahnout nakym trubkovym klicem vlastni ventilek v matce.Videl jsem na uplne nove vidlici,ze byl povolen tak,zes ho vysrouboval rukou.Jinak na kontrolu ventilku ti staci naslinit prst a prilozit na ventilek:))

0 0
    • hanz  

Jestli ti neleze ven olej kolem gufer nebo kolem šroubu dole tak je to na 100% zátka-jestli už nejde dotahnout tak tam je v kopru ten o-kroužek, jestli ti teče spodem tak je to zase o-kroužek. O-kroužek vezmeš, změříš průměry na zátce aj v noze a (popř na šroubu a v noze) a zajdeš s tím do prodejny gufer a tesnění-oni tam něco pro tebe najdou-o krožek se dá bez problému nahradit „podobným“. Cena bude směšná-počítám tak max okolo 15kč.

0 0
      • speedy gonzales  

to sem prave potreboval vedet. no olej se me lehce na noze objevuje.minimalne ale prece. nebyl jsem si jisty jestli to jeste nebylo od toho jak jsem prostrikaval nohy olejem..

0 0
        • TinkTink  

Tak to neni nic lehciho, nez vidli rozdelat a vymenit potrebny dil…pri tom radsi samozrejme vymen oboje a mas to hotovy…

0 0
    •  

Džez nade vše!

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.