nevite někdo, kde se da koupit ovladani zamykani vidle RS duke race z řidítek a kolik asi tak stojí? Dík
nevite někdo, kde se da koupit ovladani zamykani vidle RS duke race z řidítek a kolik asi tak stojí? Dík
Známá to má přímo koupený s bajkem tuším, že Suntour vidle a neustále se ji to sere.. Už to 2× reklamovala a řekla, ještě jednou a nechce to vidět.. Nedoporučuji..
No jo, ale tady jses v Žitný! :) Jenze to nemuzes hazet vsechno do jednoho pytle. Kvuli tomu, ze Suntour vidlice nefungujou jeste neni odpruzena vidlice spatnej napad.
nerozumím ti? Odpružená vidle je bezesporu super nápad, ale on se ptal na zamykání ne?… A ta ji od Suntouru nemaká.. víc nevím.. Ty seš tu sakra pořád nebo máš nou?ase na krku :)
Jen prirovnani. Myslis, ze zamykani z riditek je spatny napad jenom proto, ze u Suntouru nefunguje? Ja ne. Mam treba vidlici, ktera funguje, ale mel jsem i vidlici od Suntouru, ktera nefungovala. Vytrval jsem. Nevzdal se touhy po odpruzene vidlici (hlavne proto, ze jsem uz predtim funkcni vidlice mel:) a jsem spokojen.
ok.. bejby.. jdu cvičit.. nebo zase prosedím u PC dopoledne :(
Jaaa chciiii takyyyyy :(