• Matts.

Je pravda že nikdy ich nebolo veľa, ale už asi načisto vymizli z našich ciest. Aký to bol krásny pohľad, vpredu chlap čo viedol ten krásny stroj, vzadu žena, to? motor toho stroja. I keď je pravda, že ten prvý jej rozráža vzduch.:))) Alebo tandem MTB, to by bolo niečo. Načo padnú? jeden, keď možu dvaja naraz.:)))

0 0
    •  

no zrovna minulej tejden sem starsiho chlapika se zenou videl na tandemu po praze :-)

0 0
    • Meesha  

Myslim, ze tandemu je docela dost. Na maratonech je vzdycky aspon jeden (teda pokud to nejsou ty kluci na Duratecu). U nas na chalupe jezdej dva strejdove od hospody k hospode na dvou svarenejch ukrajinach a to je teprv hukot! :-))

0 0
    • VOiD  

Já viděl cca před měsícem, nádherný žlutý MTB tandem s kotoučovkama a odpruženou vidlicí vepředu. Samo že vepředu byl chlap a vzadu ženská. Asi to bude tím, že chlapi nechtějí nechat ženy ovládat tak složitý stroj :-)

0 0
      • Orbis  

Tandemů je na maratonech dost a dost (například P. Kalina s chotí,…)

vždycky, před startem když slyšim tu houkačku, tak doufám, že to neuslyšim za sebou to už bych na tom byl hodně špatně:)))

0 0
      • aku  

Jestli to taky neni tim, ze chlap zene jako chrt a zena si pekne prohlizi okoli, proste si to uziva

0 0
    • Máca  

O tandemu už dlouho uvažuju, mám postiženýho syna, na kole to sám nezvládne a do sedačký a podobně(tyč atd) je už velkej. Potíž je v tom, že trošku použitelnej tandem přijde tak na 25 litrů a je to do bytu v paneláku naprosto neskladná záležitost. Pokud se mi podaří dát ty prachy dohromady, určitě ho pořídím.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.