• LukasX  

Vsechny automobilky maji takovyhle bajky :o) Ne teda sjezdovy. Na vetsine autosalonu jsou ke spatreni. Bohuzel pro vetsinu opravdu jenom pro koukani .. ceny jsou pres 150 kKc a nekdo hodne ;o))

0 0
      • Franta  

Tak to bych nevtrdil, ze vetsina automobilek ma takovyhle kola. Urcite bych to nesrovnala s Votecem ala Porsche, Ferrari atd…Honda udelal sjezdaka pro zavodni pouziti a nakej patek uz to kolo jezdi, a ted bude jezdit treba Minnaar. Takze neco uplne jineho jak v designu tak i technicky nez Votec (nemam ho rad) pro pupkaty Nemce.....

0 0
        • Pá-dlista1  

Hele ja vim ze ta Honda je takovy tvoje medialni decko a ze ji mas rad. Ja ji taky preju jen to nejlepsi (a s tema Hookwormama to bude tezky:), ale oni to trochu prehnali. Jako treba supr vidlice (nevypada moc bytelne) mozna supr brzdy a material, ale sli na to az priliz od motorky. Vypada to jakoby si s tim hlavu moc nelamali (i kdyz tvrdi opak) a proste vzali motorku a poddimezovali ji na sjezd. Trosku to v nekterych mistech prehnali (nemaji zkusenosti) a nasrali tam veci, ktery motorka uveze, ale na sjezdaku jsou zbytecny. Fakt neni nutny, aby tam nechavali prostor pro motor (mozna je tam i nejake uchyceni a priruba prevodovky:)

0 0
          • Franta  

Ale myslim ze zkusenosti maji, to kolo Honda v tyhle podobe uz odjezdilo jednu nebo dve sezony v japonskym DH poharu.

0 0
    • smith22  

Ti Japonci už nevědí coby :-))))

0 0
    • Sinty  

Několik fotek jsem udělal na veletrhu Autotec.

0 0
    • smith22  

Sem viděl kdysi dávno od Audiny ale to bylo kolo,ostatně tak jak jejich auta.Sem na to čuměl jak kdyby to bylo z Marsu.

0 0
    • xetron  

Ty jo Jste mi upe připomněli…Jsme byli v servisu na chvili s autem a na BMW 5ce stalo upe krasne zlate endurko…Přečist si to tyden zpatky udělam fotku…Snad přiště

0 0
    • krhac1  

Mě se to líbí…Honda bez motoru.Hmmmm.

0 0
    • Lucke  

vim, ze nejaka Hodna stala kolem milionku..ale jestli je to zrovna tahle..

0 0
  • smith22

A ty už stím táhni dopr..le.....myslim že mluvim za všechny tady

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.