• onixik

Chtěl sem se zeptat jestli nemáte někdo skušenosti stouhle vidlí??

0 0
    • riki  

http://www.mtbr.com/…122899.shtml

mam ju 2 tyzdne a uplne suhlasim s tou recenziou, dobra vidla z velkou tuhostou, vahou skor na freeride, na xc dost tazka, na lanovky nechodim a v pohode aj do kopca

0 0
    • Pá-dlista1  

Mam. Muzu doporucit. Za deset tisic ti prinese hodne zabavy a relativne dlouho ti vydrzi. Krom toho je fakt hezka :)

0 0
      • JT  

A nejezdí tady někdo Dirt Jumper II 2002? A jaký s ní máte případně zkušenosti…

0 0
        • X-biker  

DJ 02,03 sou fajn ale praskaj korunky. 04 zas blbe chodej i kdyz po dnesku menim trochu nazor na wec pac kamos ma asi tyden DJ3 04 a bez vzduchu to chodi skoro jak moje Z.1 DO 2001 takze fakt super. ALe je to prvni DJ 3 04 co chodi jak ma marzocchi vidla chodit (asi nejaka nova serie ci co). DO 2 04 je dobra vidla za ty prachy.

0 0
    • Radek Broz  

Ma ji bracha a zje to fakt paradni vidle – zda se dokonce lepsi, nez drazsi Z1 s ETA.

0 0
    • cybernovi  

shite, zase budu muset tunit já, abych si spátky vzal post lepšího biku… asi půjdou ty hydrauliky:))

0 0
      • onixik  

vo to mi tak de!!! sis měl rovnou koupit motorku abych tě nemoh dohnat!!

0 0
        • cybernovi  

myslím, že při těch našich sjezdíkách by jsem se s motorkou nechytal.. tam se sotva vejdem s bikem:)

0 0
          • onixik  

to je fakt. tak sis měl rovnou koupit authora egoistu, popřípadně introverta. to by si byl na vrcholu hodně dlouho!!! Podíval ses k hájkům na ty klaksony?? by mě zajmalo kolik za to chtěj jestli to bude do stovky tak do toho tunningu du…to už budem aspon trochu vypadat jako správně sjetý bikeři

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.