• Martyss

Chtěl bych se zeptat, jak je správně orientovat. Na samotných špalkách je šipka,která jak předpokládám označuje směr otáčení kola. Podle ní patří delší konec špalku proti směru otáčení. Ale když jsem mrkal na obal špalků, tak je tam znázorněno, že by přední měly mít delší stranu po směru jízdy. Co je správně? Díky

0 0
    • chorvat  

Už se to tu řesilo, měl sem stejný problém. Zřejmě je špatně ten obrázek na zadní straně, spíš teda odpovídá nějakým jiným špalkům (silničním?).

To by pak byly špatně botky a ne špalky !?

0 0
    • Karaya  

Podle mně to nemůžu namontovat delší částí dopředu, hrozilo by vysunutí gumiček z cartridge – měl by jsi vepředu tu neuzavřenouo část s kolíkem…

0 0
      • chorvat  

ale to bys potom mel obracene barvy na spalcich, spis by to vyresila obracena konstrukce botek – sem si puvodne myslel ze mam vsecky 4 botky zadni…

0 0
    • kannon  

kde jsi ty špalky kupoval?

0 0
    • Air  

na to jsem tu uz driv taky zalozil forum :) Ta zelena patri dozadu, ta cervena ctvereckovana dopredu. Obrazek na obalu me taky zmatl – je blbe! Kratsi cast patri vzdy dopredu. Jinak to ani snad namontovat (aby to fungovalo) nejde. Pokud mas jen gumicky, tak na botkach je vyznaceny smer a ty gumicky ani jinak zasunout nejdou. Pokud mas cele spalky, tak neni co resit – namontuj to podle te sipky na nich. Na obrazek na obalu se vykasli, ten patri asi k silnicnim spalkum.

0 0
    • Volf  

Podle mýho se obě kola točí stejným směrem a špalky by proto měly být nasazený na obou kolech stejně a to kratším koncem dopředu.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.