• Tas

Prosim poradte a doporucte, chci nejakou vidli na xc, tak do osmi tisic, a nemam moc cas prochazet recenze a testy. Proste jenom jezdim. Spis aby nebylla taky moc narocna na udrzbu a tak. Diky moc vsem.

0 0
    • jecnak  

Tak asi jedine Marzocchi MX Comp, pripadne s ETA. viz. treba http://www.bikestore.cz/

0 0
      • Tas  

Omlouvam se za laicky dotaz, ale co je ETA? :-)))

0 0
        • vlk  

pro laika.nahoře jedné nohy je páčka když ji přepneš vidle se zaboří, tak že zůstane asi 3cm zvihu a tak zůsta.dobré na výjezd do kopce.Jenom ty 3cm teda skoro nepruží.Co jsem zkoušel tak na těch 3 cm byla jako kamen.

0 0
      • Kohout  

Když jsi nakousl to Mx Comp, myslíš že je lepší na pohodové ježdění koupit Comp Air nebo si připlatit za Coil? Kolik cca stojí přestavba air na coil?

0 0
        • vlk  

na žehlení drobných nerovností je 100% lepší si připlatit na coil verzi.Ovšem samozřejmě s pružinami odpovídajícími Tvoji váze.

0 0
      • Tas  

… a kdybych se rozhodl dat do te vidle tak o dva litry vic, co by bylo k sehnani?

0 0
    • vlk  

mrkni do vyhledávání

0 0
    • Darkson  

na bikestore maj i Manitou Black Elite 2003 100/120mm olej/pružina s TPC za 9390,–

0 0
      • Seppy  

jo di do manitua, na xc pohoda, nejsou nak tvrdy a zehlej dobre

0 0
    • Rampage  

Já bych šel do Duka s U-Turnem na netu stojí okolo osmy tisíc. Ve Velu byl dlouhodobý test Duke měl nejlepší tuhost, a nejlepší těsnění.

0 0
      • Meesha  

Ja taky, je to asi nejlepsi. Marzocchi je tezka, Skareb Comp se mi nejak nezda a pak uz snad jedine Suntour… :)

0 0
      • aku  

kde jsi videl to duka s U-turn za 8000? dik

0 0
        • Rampage  

Maj ho na koloshopu ,akorát sem se seknul je za 8688,–

0 0
          • pitelboy  

na AKCEBIKE.cz maj ted MARZOCCHI MX COMP ETA 105mm za 7600kc…

0 0
          • vlk  

doufám, že se to nedozví.Já se zeptal, jestli by mi nedali slevu a dali na 8400.Aspoň něco.

0 0
      • Pavlos  

Protoze byl jezdeny s veckama

0 0
    •  

Ticho! Všechny vás zabiju!

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.