• BB

po Tangu nebo podobnem sajrajtu se mi na nekolika mistech zabarvil vak do oranzova. Neplesnivi to, nesmrdi, ale je to na pohled hnusny. Napada vas cim na to jit. Nekde jsem cetl o jedle sode, ale jeste jsem to nezkusil. Mam Camel s velkym otvorem, takze se k tomu da dobre dostat.

0 0
    • RUMcajs  

Mno, můžeš skusit hodně ředěné Savo, ale nenechávej ho ve vaku přes noc, pachu? chloru by se ti do něj zažrala.

P.S. Na čaj se skořicí nepomůže ani Savo, ani soda

0 0
      • RUMcajs  

Jo, a na sliz a jinej humáč pomůže voda se solí. Ne roztok, ale jako brusná pasta. Narozdíl od Cifu, nebo jiných čistících prostředků nezanechává pachu?.

0 0
      • JD  

SAVO NEBRAT!!!

Mrkni na starší příspěvky na www.ivelo.cz Tam jsme to roztočili… (camelback kontra bidon)

JD

0 0
        •  

savo pouzivam na vymejvani camelbaku zcela bezne a porad ziju a ani zadna choroba me nepostihla… nevim, kam na tyhle radikalni odmitavy vykriky chodite… savo po dukladnym vyplachnuti samozrejme neni nijak zdravotne zavadny…

0 0
          • Lišák  

Používám savo proti plísním-na vak, hadičku, náustek i na bidon a sem spokojenej. Po pořádným vypláchnutí žádná pachu?.

0 0
            • kovar  

ja pouzivam savo na hajzly. Krome toho by me zajimalo, jak to delate, ze mate plisen ve vaku, čuníci :-)

0 0
              • jakub  

mno ja se pis stekam kdyz mam svuj vak vysusit to je dalko horsi nez vymyti strkam tam cokoliv ale vzdycky mi tam naky vlhko zustane je to k zblazneni

0 0
                • scret  

Tak tam nestrkej cokoliv:-)) ale zkus treba suchej hadr, uterku apod.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.