• kochese

Tak asi 90 kg by chtel ulevit rukam pri delsich sjezdech, uvazuje o upgradu brzd – slo by namontovat hydraulicke Magury (ne kotouce)? Myslim jako jestli budou pasovat cepy, roztece atd. A nepomohlo by dat misto Alivia treba LX? Nemam s tim moc zkusenosti, jezdim kotouce. Dik

0 0
    • pitelboy  

prechodem z vecek si vubec neulevis !! driv se jezdil vecka, ale posledni 2 roky rajtuju na kotoucich a ¨ted je to daleko veci pohoda… Rafkovy magury sou dobry, ale kotoucum od magur se raci vyhni…

0 0
      • Tominec  

Počkej hydraulika nevyžaduje menší ovládací síly?

0 0
      • pitelboy  

Omlouvam se. Napsal sem blbost. Chtel sem napsat PRECHODEM NA VECKA SE NEULEVIS !!!!!!

0 0
    • Fido Mrlasek  

Já jezdim véčka a vcelku sem spokojenej, ale občas měnim celý vedení a používám nerezový lanka. Jinak by to časem šlo ztuha. Nedávno sem zachytil inzerát na ráfkový hydr. magury. Asi mi to ale někdo vyfouk – docela bych je chtěl. Kdybyste se jich někdo chtěl zbavit … tak víte kam. Dík.

0 0
    • Daf  

Nejak brutalni rozdil mezi rafkovejma magurama a dobrejma veckama neni. Nevim sice co mas za brzdovou paku ale porizeni pak kde se da nastavit brzdna sila by urcite pomohlo Muzu doporucit paky Avid SD7.

0 0
    • MARIN  

Reseni bych videl taky v nakupu novych/lepsich brzdovych spalku. Pokud ty soucasne nebrzdi dobre tak mas proste snahu to vic mackat. Hydraulika na cross kolo mi prijde zbytecna – bude to prebrzdene.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.