• Martyss

Mám problém s podivným zvukem. Když silně zaberu( jedno na jaký převod), ozve se slabé zachřoupání. O malikno je to hlasitější, když zabírá pravá klika. Zdá se mi, že to dělá řetěz. Je to IG51 a má najeto asi 600 km. Je možný, že by byl v háji? Nebo to může být jenom bordel na převodnících? Díky za rady

0 0
    • Gatier  

Prepac, ale to sa fakt neda takto urcit. Takze teraz pride min. 20 moznosti, preco ti to praska. A aj tak ti asi nepomozu. Neviem ake je to stare, ci si menil vcas retaz, co mas za prevodniky a kazetu… Skus to cele skontrolovat (uz som videl na novej retazi prasknuty clanok), alebo namontovat inu retaz.

0 0
    • Jogador  

Po tolika kilácích to asi řetěz nebude, ale záleží natom,¨jak jezdíš, jestli jezdíš často španěla, tak klidně. Jinak to ale spíš bude nedotažená středová osa, to zkus nejdřív dotáhnnout, přitom pak i kliky, a pak teprve řetěz, který ovšem chřoupat nemůže, jedině že bys ho mazal oříškama:)

0 0
      • Fido Mrlasek  

Přesně tak. Normalka bych povolil všechny šrouby na převodníku, vyčistil a zase dotáhnul, to samý se středovou osou. Taky na spd trošku mrknout. Umejt a znova namazat retěz. Trošku zkouknout i šaltr a musí to přestat. Jestli ne, tak hodit ze skály a jít se dolů podívat jestli to přestalo.

0 0
    • hejtcvaj  

taky to může dělat povolenej pedál

0 0
    • vlk  

buď to jsou pedály, nebo málo dotažené kliky.Mě to dělalo taky dotahl jsem šrouby na klikach a je to OK

0 0
    • ravel  

Presne tohle mi to kdysi delalo. Pak jsem nasel vlasovou trhlinku v klice (STX RC) v miste kde je je klika nasazene na osu. Po dalsich par kilacich se to zvetsilo az to prdlo uplne.

Ale taky to muze byt neco uplne jineho… P.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.