• Wacky

Zdravím všechny zdejší bikery (a bikerky). Před týdnem jsem koupil kolo s vidlicí Manitou Six Sport. Při dnešním sjezdu jsem měl pocit jakoby vidlice nefungovala jak má, po příjezdu domů jsem jí zkoušel a zjistil, že drhne. Po stlačení se velice špatně vrací, zůstává zaseknutá. Po zvednutí kola a volným pádem se pak zase vrátí (sama se skoro nevrací). Na kole jsem najel něco přes 60km. Myslíte si, že se to spraví samo zajetím více km (kolik ?) ? Nerad bych tam něco odrovnal. Platí se seřízení/promazání vidlice při garanční prohlídce ? Díky za odpovědi :-)

0 0
    • TinkTink  

Rozebrat, vycistit a namazat – takze to dej na garancku…za ni by se imho platit nemelo a kdyby se za ni melo platit, tak si stahnu manual z netu a udelam si to sam…SIX je primitivni vidle…to zvladnes…myslim ze ji musis vycistti (aspon podle popisu)…jinak ji zrusis…

0 0
    • hanz  

Nic neřeš, až pudeš na garančku tak jim to ukaž a at s tím něco udělaj. Mělo by to být gratis a jestli ne tak se hádej, protože abys platil servis po 60km to je úlet. Jestli jsi ve vidli nikdy nebyl tak tahle je jako první docela vhodnej kandidát ,ale stejně bejt tebou do ní nelezu a necham to na nich.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.