• memorex31

Zdravim, potreboval by som poradit pri vybere cestneho bicykla. Mam 2 moznosti: obidva su vector (vector-bike.sk), bud zakladny ram (R111 veloce) alebo ram z rd 1300+campa xenon-ten by bol o nieco lacnejsi. Co mam uprednostnit: ram+vidlicu alebo vybavu? Dakujem za pripadne rady. Rado.

0 0
    • Ceslo  

Osobne bych uprednostnil ram + vidlici, vybava se da postupne vylepsovat.

V tvem pripade ale nevim, rozdil mezi veloce a xenonem mi prijde uz dost znacnej. Nepises jestli veloce 9-tku, nebo 10-tku. Vsechny vyssi sady uz se delaji v 10-tce a prechod na ne z 9-tky je potom tezsi.

0 0
      • memorex31  

to:ceslo Zdravim, tak som to zhruba rozhodol na ram z 1300ovky (1200g) + carbon vidla Kinesis K2 + komplet campa xenon. To veloce je 9 kolo. To by sa pripadne dalo upgradnut. Pri tej sade mi ide hlavne o trvanlivost, tych par gramov naviac vybeham. Mirage nie je v ponuke a s veloce je to uz trochu nad moje moznosti. Snad je ten xenon v pohode, nie? Dik, Rado

0 0
        • memorex31  

A este k cene: Ta popisana zostava s xenonom ma vyjde ± 18500 Kc. Tak myslim, ze by som nemal moc vymyslat :) S veloce by to bolo 23tkc. To je na mna uz moc. Rado.

0 0
        • Clodman  

Nechá se ten rám RD1300 kouopit samostatně??A dyž­tak za kolik??Vector u nás bude prodávat pod značkou Vertec

0 0
          • memorex31  

DA sa kupit aj ram samostatne, nemaju to na stranke, ani v katalogu, ale je v ponuke, stoji cca 8200,–Sk + vidlica alu ultralight 1600? Sk. Ale v CR to bude az v septembri myslim. Vector vyraba cca 200 metrov od nasho domu, tak to mam doslova na skok. :) Majte sa.

0 0
            • Clodman  

Tak to je dobrá cena na rám s takovou hmotností, to že u nás budou až buhví kdy nevadí, počkám si a pak uvidím jestli ten Vektor a nebo ještě přišetřim na sfinx

0 0
    • Siddha  

popravde, nic proti tem kolum nemam, sle libi se ti ten design? me se fakt nelibi, jinak k tem sadam, volil bych Mirage…

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.