• vili

Jaky mate zkusenosti s nytovacema?mel sem tri a vsechny sli behem par poiuziti do haje.pravda nebyxly dvakrat kvalitni.Nevite o nejakym dobrym co toho vydrzi trochu vic?parktool??

0 0
    • Pá-dlista1  

Mam nytovac za 120Kc uz leta a roznytoval uz desitky retezu do posledniho clanku (neptejte se me na co) a funguje stale bezvadne. Ale na pohled podobny nevydrzel ani tri retezy. Videl jsem takovy luxusni s drevenou rukojeti za 4500,–. Bylo to v dobe, kdy jsem jeste nytoval kladivem a pripadalo mi to jako hrozna pitomost.

0 0
    • rasto  

zkus exu. dilensky. je tezky (spise na doma nez na vyjezdy). cena ± 200,–

0 0
      • ravo  

Mám Exu multiklíč s nýtovačem a taky už nějaký řetěz roz a snýtoval…

0 0
    • Ondrej  

parktool CT-5 si koupim ja

nemate s nim nekdo osobni zkusenost?

0 0
    • ddd - andy  

Koukni na www.kovys.cz a najdi si tam nytovac – neco podobnyho mam doma a taky to uz snytovalo a roznytovalo spoustu retezu..

0 0
      • Mamut  

Tento je najlepsi, lepsi ako byva v dielnach servisov (brigadoval som tam dakedy davno, takze viem)

http://www.kovys.cz/…dat_prod.php?…

Vyborna vec je ta stavitelna opierka oproti trnu. A hlavne ze je kruhova (t.j. nema vyrez), pretoze nekrivi clanky.

0 0
        • Pá-dlista1  

Tak tu presne mam.

0 0
        • Clodman  

Tak ten mam taky a za ty prachy super

0 0
        • MARIN  

Tenhle mam uz snad 6 roku a bez problemu, stal do 200,–

Jinak ten ParkTool bude pekne predrazenej

0 0
          • mastihuba  

tak přesně podle tohoto jsem si nechal udělat kopii za 30 vajec, akorát po 4letech se mi ulomil ten vytlačovací trn. Před 2 měsíci sem ho koupil za 130kč. Jinej už nechcu.

0 0
        • jarka  

Mám ho taky, maximální spokojenost!!

0 0
        • goofy  

Ten mam taky, a drzi, a drzi, a drzi, a eshte asi dlouho drzet bude… :o)

0 0
      •  

mate nekdo tip, kde v praze maj bezpecne veci od kovysu? potrebuju dneska koupit dva stahovaky…

0 0
    • Volf  

Popíšu ti můj nejkvalitnější nýtovač co jsem kdy měl. Průbojník kterej přebroušenej pod tlouš?ku čepu a dvě matičky velkosti 5 a 6 na sobě. Tak ten čep nevyrazíš úplně. 5etěz mám rozpojenej za cca 10 sekund a spojenej taky. Jinak za 35 let / jezdím od 6 / se mě nikdy nerozpojil řetěz.

0 0
      • pavlicek  

Mě se roznýtoval při první vyjížďce na novém kole. Snýtoval jsem ho dvěma kameny o hmotnosti cca 2kg, které byly zdarma k použití na cestě. Od té doby drží (řetěz).

0 0
    • Žanek  

Zajdi do nějakého bikeshopu a zeptej se, jakej nýtovač používají v v dílně. Jinak to, že šel nýtovač po několika použitích do háje nemusí být jenom chybou nýtovače; :O))

0 0
      • vili  

to je jasny…:-),trochu si fandim ale myslim ze mnou to nebylo :-)

0 0
        • Stand  

Dnes jsem si koupil za 195,–Kč nýtovač od pedálsport a udělal jsem sním, co jsem potřeboval.. nejde vozit na kole, protože je docela velký i těžký, ale na doma vypadá docela dobře..

0 0
    • RomanH  

Doma pouzivam ten od Kovysu, na kole vozim Super Chain Tool od Topeaku – naprosta spokojenost. http://www.topeak.com/…in_lead.html

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.