tuhost MX Comp versus Fox Vanilla

10 nepřečtených
  • Andrzej

ktera z techto 2 vidlic je podle vas tuzsi (marzocchi MX Comp coil 105mm a fox Vanilla) myslel jsem ze spis vanilla, ale ve Velu v testu vidlic byla marz. tuzsi nez Talas (nebo nejaka jina vzduchova Fox) zkouseli jenom predo-zadni tuhost uvazuju o jedne z nich a nechci aby mi skrtal 203mm kotouc…

0 0
    • Keli  

kdyz je to na normalni osu a das velkej kotouc tak zapomen na neskrtani, kroutit se budou obe ;(

0 0
      • MartinXC  

Škrtání u kotoučů větších než 160mm je docela běžné i když hodně roztáhneš destičky od sebe. On se ten kotouč rozvibruje za jízdy nerovnostmi a pak zvoní. S vidlicí to nemá nic společného.

Naopak, méně zvučel, když jsem destičky přitáhl na úzkou štěrbinku. To ale páka zabírá moc nahoře a to třeba mě nevyhovuje.

0 0
        • Pá-dlista1  

Jeste, ze se da dat bliz.

0 0
          • MartinXC  

Víc už nejde (XT), já nejradši brzdím v poloze páky až skoro na gripech.

0 0
        • Keli  

kotouc se mozna rozvibruje ale kdyz zatocis tak se ti proste velkej kotouc dotkne prasete, protoze se osa naby hybe v patkach coz se s pevnou osou nedeje

0 0
          • MartinXC  

Když roztáhnu víc desky tak se mi kotouč desek nedotkne (u Fox F100, Hugi240), a přesto za jízdy zvučí. Dokonce myslím že v rovném směru na hrnbatém podkladě je to náchylnější než v zatáčkách.

0 0
        • Andrzej  

hmm, tak dik za rady ted na moji MG 92 skrta presne jak popisujete, dela to od 31km/h nahoru

0 0
          • Gatier  

He, he, he! Mne to moje Vcka nerobia :-)

0 0
            • Andrzej  

to mne kdysi v zatackach sem tam skrtly o rafek tak mam kotouce a uz bych se nevratil… HA HA HA

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.