• vlk

Tak jsem hledal na netu nějaký shop v anglii.A nenašel jsem žádný,který by měl komponenty na kola levnější než u nás.Kamoš tam teď jede, tak by mi mohl něco vzít sebou dom.Koukám po nějakých kotoučových brzdách.Neznáte nějaký shop nebo e-shop v londýně, kde by měli slušné ceny?

0 0
    • Mamutt  

Umím z anglie sehnat elektroniku za polovic (fo?áky, PDA…), ale sportovní vybavení (jakékoli) jsem tam nikdy nepotkal ani za stejnou cenu jako u nás.

0 0
      • BoB  

To bude tim, že mají pravostranný řízení. Je na výrobu daleko nákladnější. Stejně jako auta

0 0
        • Lada1  

Copak se delaji kola s pravo a levo stranným řízením ?

0 0
          • biker007  

no jasne! stejne jako v Australii se musis ke kolu pripoutat lanem nebo mit SPD poradne dotazeny, abys nespadl, kdyz vlastne jezdis hlavou dolu.

0 0
            • BoB  

proto taky australani jsou tak dobrý ve sjezdu. když se na kole udržej doma, je to ve svě?áku hračka

0 0
            • onegear  

Jen zajimavost – naprosta vetsina cyklistu v anglii vozi paku na zadni brzdu na LEVE strane.

0 0
              • ravo  

Australané taky…

0 0
              • Lada1  

njn ale to protoze jsou tam vsichni motorkari, tak aby se jim to nepletlo! -( Na moto je v pravo predni brzda a vlevo spojka.)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.