• McBlacky

Máte někdo tyhle vidle, zajímá mě verze super 100 bez SPV, ale klidně uvítám názory i na systém RWTD a SPV u blacků platinu a elite. dík

0 0
    • booster  

ja sice nemam Black, mam ale na vidli RWTD a SPV. RWTD je podle me na nic pouzil sem to jednou a to jen abych zkusil co to udela. zato SPV povazuju za dobrej vynalez a mozna prave kvuli tomu nepotrebuju do kopce snizovat zdvih. musis se vsak smirit s tim, ze vidle s SPV nevyhlazuje ty nejmensi nerovnosti tak jako vidle co to nema.

0 0
    • blick  

BLACK Elite 2004 s LO, chodí super, tuhost bezproblémová – ještě jsem neslyšel škrtnou kotouč..:-) Mrkni se občas na WC 4X a Blacky používá většina lidí ze světový špičky, takže nesrovnávejte její tuhost se Scarebem…a není taky jen o sponzoringu…

0 0
      • Pá-dlista1  

A letos vozej Minuty. Proc by se vzdavali tech „vybornejch“ Blacku? Pak ze to neni o sponzoringu :o))

0 0
    • lempl  

lidi je velkej rozdil mazi fox talas rcl?(ten best..) a black platinum? vaham mezi temadle 2 diky:)

0 0
      • McBlacky  

ses fakt zbláznil :-( kromě toho, že je talas asi o 6000 dražší je to jiná liga.

0 0
        • lempl  

jak lina liga???? dyt oboji ccaa enduro!!!! black ani talas nejsou sjezdovy vidle!! a nechapu az na financni rozdil v cem bych je nemohl srovnat??? ta kvalita zpracovani a celkove poruchovost je lepsi u talase doufam?(ty vady se u talase mysli budou vyskytovat min?:) jinak blacka se trochu bojim pac six a skareb(vim jina liga ted to uznam) jsaou obe dost meky a ten post maunt je napicu jen se tam trhaj zavity:/ kdy by tam dali aspon vymeni oka(zavity) ale to je moc pracny, narocny…:/ taak blacka????? nevim psali ze se zpevnil:((((( a ta cena:((( ale talas je snad kvalita a vychytanost ne???? diky za info a oponenty:)

0 0
          • enjoy  

je to vychytanost,ale divim se ti po tolika problemech ze chces neco co kdyz se podela tak jsi na dlouho dojezdil:-)

0 0
          • McBlacky  

hele já nejezdim z kopce jako ty, abych měl pořád vercajk v servisu, na závodech to doháním rovinkama a do kopce, tak nepotřebuju tank. Chci vidli okolo 1,6 kg max, co něco vydrží, nebude stát ranec jako hovado a když na ni bude napsáno black tim líp. Kromě toho revers arch sice pruží, ale Enjoy s tím taky žije a jak mu to z kopce jede :-) a letošní česká elita? kromě toho black by měl být možná tužší než skareb, i kdyby nebyl, nemyslim, že by mi to vadilo až tak…

0 0
            • bajker  

Mám skareb super 2004 na kotoučovkách a stuhostí žádný problém, nevím jak model 2003, ale u 2004 byla tuhost zvíšena – sice na úkor váhy ale to mi nevadí.Black musí být OK

0 0
              • biker007  

sam teda skareba nemam (Gott sei dank!), ale kamos co ho jezdi (cca 1,80,70kg) tak na tuhost nadava..a to ma ten model 2004. krouti se prej fest, a to ma vecka(XTR). ted tam musel dat podkovu. s vahou se teda dostava nekam na uroven M. marathon…

0 0
                • bajker  

Každá vidle se kroutí a mě to nedělá žádný problém, kotouče nechytají, takže jsem spokojený :o)

0 0
          •  

nechci rozpoutvata zadnej flame, jen poznamky z vlastni praxe:

mam blacka uz dva roky, zadnej zavit se mi netrha, taky nevidim duvod, leda ze bys po kazdy vyjizdce sundaval a nandaval trmen… naopak osobne si myslim, ze post mount je v mnoha ohledech mnohem lepsi, nez IS, samozrejme jen pokud nemusis kvuli IS trmenu pouzivat adapter

blacka sem dostal se stredni pruzinou a mekkej teda na me rozhodne nebyl (mam cca 65 kg), naopak sem ji musel vymenit za mekci, pak sem si ji terpve zacal uzivat, jak se slusi a patri :-)

co se tyka poruchovosti, za cely dva roky ani jeden problem

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.