• Nego

Ahoj, jaky je rozdil v uvedenych vidlicich ? Na netu jsem nasel akorat hlinikove vs. magneziove nohy, ale nevim jestli to je jediny rozdil ci nikoliv. Dikes

0 0
    • Pá-dlista1  

No rozdil je v tom, ze citron nejdriv preriznes a potom lížeš, kdežto sekretarka píše na stroji :)

0 0
    • Pá-dlista1  

No tak dobre. Rozdil je v barvach, zdvihu, hmotnosti, rozteci vnitrnich nohou a pravdepodobne i jejich prumeru, materialu vnejsich nohou, elastomeru a Capa je dostupna i v 24" verzi. Jo a samozrejme v cene.

0 0
    • McBlacky  

capa praskne dřív?

0 0
    • giant  

Vyber si lepší vidlu,není o co stát

0 0
    • McBlacky  

Abychom to tady jenom nepomlouvali, měl jsem omegu AET a nepraskla mi, akorát byla moc tvrdá.

Pokud rozhoduješ mezi Omega/CApa/JudyTT tak ber omegu – měla by být lepší než capa (nezaručuju) a TT má v jedné noze pružinu a v druhé NIC ale je to jak vybírat mezi skyllou a charibdou :-)

0 0
      • Thidney  

Od rst jsem měl jen gammu ročník 01. Taky nepraskla, páč jsem ji sundal po půl roce, zatloukl do země k psí boudě a vážu k ní psa. Nenapdlo mě jiné smysluplnější využití. Na kole kopala chodila na doraz a vůbec vykazovala všechny neduhy elastomerových vidlic. K výběru – mám stejný názor jako Mr. McBlacky.

0 0
    • Karaya  

Ber Judy TT, mel jsem ji dlouha leta – ted ji ma manzelka, vakl minimalni o co se tyce funkce tak nad RST a Suntourem ma rozhodne navrch…

0 0
      • fousac  

to si dovolim silne pochybovat…

0 0
      • Lišák  

A neměla TT dřív jiný vnitřnosti? Já ji neznám, ale co když? :-)

0 0
      • McBlacky  

jenže to je trochu jiná vidle, dřív měla v obou nohách pružinu a elastomer, letošní Judy04 jsou pěkně ošizený a stojej nehorázný prachy (SL, U-turn,..). Letošní TT nebrat…

0 0
    • mosquito  

pokud mas do 75kg a nebudes s tim moc hopsat (tj. obcas prejedes kaminek, korinek – tedy nic nad 10cm) tak staci RST Capa (ale priplat 200kc za Gilu – je peknejsi a ma vetsi zdvih) … ta vaha cloveka je dulezita poac Capa i Gila jsou ralativne mekke, takze pokud s tim budes hopsat tech 10cm+ tak obcas pujde na doraz a jednoho blizkeho dne pujdes na doraz i ty :))) :o/ pokud vazis mnohem mnohem vic vem Suntura XC60 – ten je zase docela tvrdej, ale obe znacky JSOU JEN A JEN NA MIRNE TERENNI VYJIZDKY

0 0
      • widlicka  

Ten Suntur sa da behom minuty upravit na makku vidlu.

0 0
        • McBlacky  

XC 60? jak? mám jednu podobnou doma ve šrotu (XC 75), absolutně se zadrhla a nehodlám s ní nic dělat. Kdo ji chce, za 700kč je jeho… Nemyslíš náhodou vyhození vnitřností z jedné nohy a předělání na vidli a la „judy TT04“ :-)

0 0
          • lubos  

No, mozna bych mel zajem :) Ale nevim jak to posles na Slovensko :(

0 0
            • Thidney  

může poštou na dobírku

0 0
              • lubos  

Uz to zas funguje ? A kterej presne model to je ?

0 0
                • Thidney  

on to nešlo? já jsem posílal něo poštou naposled předloni letos na dobírku posílám na Slovensko prostřednictvím PPL.

0 0
                  • lubos  

Pry ne. Kdyz jsem neco chtel z nejakyho shopu. Ale jednalo se o klasickou postu. Co je PPL ?

0 0
                    • Pá-dlista1  

Pošli Poštou Lístek ? :)

0 0
                      • Thidney  

dobrý ;-)) bohužel ne, jsou to kurvýři třeba jako DHL, jen s působností po čechách a slovensk

0 0
                        • Lišák  

A přes Moravu mají jenom tranzit? :-))

0 0
                          • Thidney  

Podle toho jak doručujou po Brně – to nevypadá ani na tranzit (to by jim třeba občas spadl balík z náklaďáku ,někdo ho našel a to by se už třeba dalo uzat za doručenej balík)

0 0
            • kovar  

na co tu XC 75 chces? To je fakt odpad, jak rika mcblacky, ne odpruzena vidlice.

0 0
          • widlicka  

precitaj si temu "Suntour XC 60 M " a mozno na nieco prides…

0 0
    •  

666er for ever!

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.