Easton Ultralite vs. Columbus Zonal

9 nepřečtených
  • Luka

Halo, pani bajkeri. Reshime tu v praci otazku VCEM se lishi Columbus Zonal a Easton Ultralite, oboji Al 7005, oboji 3× zeslabovany. Djekujuuu :)

0 0
    • rasto  

ve vyrobci? :-)

0 0
    • náčelník  

Určitě se liší ve výrobci :) Potom hádám – asi ve složení, v tlouš?ce a průměrech trubek a tím pádem i v mechanických vlastnostech. Pro cyklistu budou tyto rozdíly zanedbatelné.

0 0
    • MartinXC  

Blbá odpověď, ale ve Velu cca 6 či 7 2003 byl docela dobrý článek, který rozebíral vlastnosti řady trubkových materiálů (i Ti, karbonu a ocele). Možná tam bude odpověď ? (Já to Velo mám někde zaházené ve sklepě, kdyby to bylo životně důležité, tak bych se obětoval)

0 0
      • Staenly  

Cece ja te nechci otravovat, ale Velo nekupuju a mozna ze kdyz se nedozvim jak se to tam psalo tak…tak mi pujde o zivot…:)

0 0
    • Aiax  

No jak bylo receno vyrobci se lisi. Rozdily tam asi budou, ale tezko je kdo za jizdy pozna. To bych spis koukal na geomtrii ramu nez na tohle. Pokud mas zajem o techniké informace tak: www.columbustubi.com/…io/zonal.htmhttp://www.eastonbike.com/…005_mtb.html

a tam se dovis vsechno, nebo skoro vsechno.

0 0
    • Brouk_Pytlik  

Easton Ultralite je lehčí při stejné výšce rámu než Zonal. Je taky potom o něco dražší.

0 0
      • Otto  

…což ještě neznamená že musí být vůbec v něčem lepší.

0 0
        • Staenly  

Znamena to ze je lepsi minimalne ve hmotnosti, ale to je asi vsechno co to znamena…:)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.