• LASiN

Nazdar bazar, nevite, kde toto kola maji?? (kraj Zlin). Nemuzu ho zaboha sehnat…

Dikas @)

0 0
    •  

protože neumiš hledat, maj ho na www.akcebike.cz za 17 500…

0 0
        • LASiN  

jj ale ja mam jiny problem – pro rok 2004 jich bylo v CR 9 kusu!! a vsechny jsou uz fuc. Ale na starosti to ma Pells (vyhradni dovozce pro CR), ale ten je hrozne neschopny…

Jinak vsady v e-shopech ho maj uvedeny, ale na sklade ho nemaj..

0 0
          • sharkcom  

Jo jo. Svatá pravda. Všichni říkaj není problém ale všichni maj prd. Já když jsem sháněl svoje Mongoose, zburcoval jsem celou Republiku a prd. Samozřejmě včetně zdroje ( pells ) Pak jsem z čirého zoufalství jej pod odkazem prodejci na stránkách pellsu telefon za telefonem a sehnal jsem ho 30km od svého bydliště. Náhoda. Zkuz to tak tak. A pokud bylo 9 kusů a jsou prodaný, čemuž klidně věřím, podívej se na zahraniční internetový obchody. Tam narozdíl od našich když zboží naj nastránkách, maj ho i na skladě. Hodně štěstí!((

0 0
          •  

no tak to sorry :-/

0 0
            • LASiN  

za co? Jako za toho scrapa?? Mno toho si prave chci kupit, protoze tento typ nikde nemaj… to si radsi priplatim :))

0 0
              •  

ne, sem te nařknul, že neumíš heldat, tak se omlouvám :D, jinač snad to je správná volba, ale aspoň budeš mít konu

0 0
                • LASiN  

nebo jsem uvazoval o Haro Escape 8.1 – je o 3k levnejsi a ma o neco horsi vidli..

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.