Hardtail bez diskovek za 20 000 Kc ?

11 nepřečtených
  • oppin

Shanim MTB do 20 000 KC, nechci diskovky – u teto kategorie by slo stejne o mechanicky a na to prdim, koukal jsem na par kol (Mongoose, Schwinn, Rockmachine, Author, Amulet, Kona, Merida) a nejlip mi z toho vyberu zatim vychazi letosni model Rockmachine Tsunami. Jak ho vydite ? Mate s nim zkusenosti ? Nerozsype se to pri normalni jizde po stezkach a lehkem blbnuti v lese ? Muzete doporucit neco lepsiho za tyhle penize ? (zadni tlumeni ani disky nechci)

0 0
    • Siddha  

schwinn mongoose a merida maji v tyhle cene docela slusny kola…

0 0
    • RapMan  

Ja mel vyhlidnutyho Mongoose Meterore Comp, asi nejlepsi volba v teto kategorii do 20 tisic… Koukni na e-shpy, nektery davaji 10% slevu pri platbe predem… takze vyjde kolem 18 tisic. ale pak jsem dostal lepsi nabidku na sestaveni kola a neco jsem si priplatil, takze jsem od nej upustil…

0 0
    • Jenda  

rockmachine tsunami ale lonsky model preci jenom bomber je bomber:-)

0 0
      • Meesha  

Do toho bych taky sel. Za 20000 asi nic jinyho na Deorku se vzduchovou vidli nesezenes…

0 0
    • Staenly  

Tu rockmachine myslis model 2004? Kde ji muzes sehnat za 20000? nejlevnejc sem ji videl za nakych 24… Kc. Jinak model 2003 je za tu cenu s bombrem slusnej, ale asi bych taky uvazoval o treku (tusim 6500?) za nakych 19 990. Za tu cenu ma hodne dobrej ram a ani osazeni neni spatny…

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.