• rob

da se nekde v Praze najit prodejna, kde je komplet. sortiment Kony? Vsude kam prijdu maj 2 kusy a smitec. Tyhle adresy prodejcu na webu firem jsou desny. Tuhle jsem byl v obchode v Litomericich, ktery byl uvedeny jako prodejce Norco, a nemeli tam krome jednech kratasu vbec nic!!! Prej jsou to drahy kola a kdyz naky chci, tak mi ho objednaj z katalogu (o zadnem zkouseni ani rec)- Pak nechapu v cem jsou ty prodejny autorizovany. No ale z5 k ty Kone. Vite o necem?

0 0
    • Vincent  

Pochybuju ze najdes kompletni nabidku kony.. nikdo to nebude riskovat, prumerna cena kony (tipuju) je 20–30000,– ,, maj vic jak 20 modelu a to je dohromady celkem .. eeee.. dost penez :] mozna bych zkusil dovozce, ale to ej asi dost nemozny.. konu u nas skoro nesezenes.

0 0
    • visby  

ak to naozaj chces vyskusat, tak v bratislave je obchod kde maju zhruba 10 modelov znacky kona, aj hot rod tam maju… predajna sa vola kaktus bike…

inak sa dost divim, ze v prahe nemate nejaky veliky bike shop

0 0
    • Sethi  

Ja jsem lital po Praze celej ctvrtek a shanel konu. Nasel jsem je jeden kram kde ji meli, a to asi jen 2 nebo 3 modely na freeride v dost vysoky cenovy relaci. A Norco prodavaj v KOTVE. 3 patro.

0 0
    • rob  

a co rikate na konu hoss? Na webu o ni pisou, ze ma ram jako xc, ale muze se s ni jezdit i trocu toho dirtu.Docela by se mi tenhle typ kola libi, ale nevim jestli tomu verit. Jak uz jsem psal,na obchode jsem ji nikde nevidel (ta barva na fotce je taky docela desna, ale v realu to muze bejt opak)a do Bratislavy kvuli tomu urcite nepojedu:-)

0 0
    • Andrzej  

v 69 si byl?

0 0
      • rob  

kde to je?

0 0
        •  

řeznická 13?

0 0
          • P.B.  

Tam jsem videl pred mesicem Kony tak 3. Myslel jsem, ze v Kony sportu jich maj dost, asi se doba meni, byl jsem tam pred 2 lety.

0 0
    • Mamut  

KONY sport skorepka

0 0
      •  

tam sem byl v patek, maj tam autory a nějaky gtčka, kony sem si nevšim…

0 0
    • Martin  

Coz takhle Eurobike na Kobyliskem namesti?

0 0
    • mao  

a co dookie ? je to na zizkove (www.dookie.cz)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.