Značka kotouče tzv."křovinořez"

19 nepřečtených
  • Ondra Marin

Chtěl bych se zeptat, jestli někdo nevíte co je to za kotouče, v jakym průměru se dělají, jestli jsou kompatibilní s Magurou Julií, cena…? Popřípadě nějaké zkušenosti, nebo kde se dá koupit. Díky moc za pomoc.

0 0
      • Ondra Marin  

Jo to sou přesně oni :)) Škoda že tam nejsou ceny. Nemate je někdo? Brzdí to? Přide ho dně malá ta plocha, ale sou fakt krasny. Díky

0 0
        • enjoy  

ceny ti reknou a ostatni veci taky,snad.

0 0
        • enjoy  

ten prvni vypada hodne nebezpecne.

0 0
          • Ondra Marin  

Sou fakt hustý, už sem jim napsal, tak dam pak kdyžtak vědět. Eště jednou DÍK.

0 0
            • rodaballo  

Ahoj, koukal jsem, ze ses chystal kupovat ty a2z. Taky o nich uvazuju na Deore M525. Muzes mi rict, jak si s nima spokojeny? A na kolik te vysel jeden kotouc? Diky Ondra

0 0
              • Ondra Marin  

Ještě je nemam, ale bude mít jiný, na zakázku dělaný a vyjde mě na 500kčs!!!

0 0
              • Jogador  

Já jsem si včera koupil ten Tepan 9 v 185.Stál mě 850 ale je kupovanej v Praze v kamenym krámě ve Finský, ptejte se Enjoye, ten je na ten krám odborník:) Jinak jsem byl sním dnes, ujel jsem 85 kiláků, ale mám Deore mech. První postřehy, ve velký rychlosti díky malému uchycení ( vlastně jen na třech místech) se hrozně rozkmitá a cinká o destičky, v té rychlosti dost hnusný. Zatim moc nebrzdí, ale doufám že se to změní… V nejhorším ještě vyměním i destičky:)

0 0
                • enjoy  

ja teda urcite ne:-)

0 0
                  • Jogador  

Ale, tak se zato nestyď :)

0 0
                    • enjoy  

ja tam byl vsehovsudy 5×:-).jenom na me udelali moc dobrej dojem. jako treba dneska,chtel jsem XT 04 presmyk a oni meli jenom 03 a clovicek od nich hned dovetil ze to neni problem,ze ten 04 sunda z novyho rocky mountaina a jeste mi da slevu.no fakt to vubec nechapu,jak tam jednaj se zakaznikama!a ted budu vsude moct rikat ze mam presmyk z rocky mountaina:-))

0 0
                      • Jogador  

Mě ten kotouč taky sundal, takhle s poličky :) .No, mě se zdáli taky ochotni, hned mi předvedli jak vypadá adapter na Manitou, a našli i cenu, jen je objednávali a příští týden maj bejt na skladě. Tak se nebudu chlubit že mám kotouč z nějakého kola, ale můžu se chlubit že nakupuji ve stejném obchodě jako slavný cyklista Paul Enjoy:)

0 0
                • ck  

prosim te,a co to je za kram?diky

0 0
      • kovar  

no ty jsou pekne hnusne. Subjektivne

0 0
    • speedy gonzales  

cena je 1075 kc u 160mm

0 0
    • Vincent  

bike.iglu.cz/ce­nika2z.txt, uz sem ho tu kdysi daval. ale envim jestli sou ty ceny proad aktualni

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.