Merida Matts PRO D 06 Co na ni rikate?

8 nepřečtených
  • Lawn

Ahoj lidi, chystam se koupit letosni model Meridy Matts Pro Disk, prosim majitele a bikery, co by mohli kolo trochu ohodnotit a vyzdvihnout klady ci zapory. Dlouho jsem premyslel,ze si kolo postavim sam, ale tahle seriovka se mi docela zamlouva. Jeste bych Vas poprosil o radu, nebylo by lepsi nechat si od prodejce prehodit stejny model Foxe, jen se zdvihem o 20 mm vyssim?Se zdvihem dolu bych mohl potom vzdycky,ale nahoru tezko:-)Nebo myslite ze 80mm je dostatecnych?Diky za rady

0 0
    • Jane  

Sice nejezdím tuto Meridu, ale osazení má vážně super na kolo za 43000 Kč… K dispozici je na webu akorát tento test: www.sterba-kola.cz/…da280206.php?… 80 mm zdvihu je podle mě dostatečných – aspoň mě u Sida stačí a po větším netoužím – ale záleží, jak moc hrotíš sjezdy…

0 0
      • Lawn  

Diky za odpoved,mam nabidku za 41 129 KC:-)Testik prectu. Jak jsi spokojeny se Sidem?Mas Vcka ci kotoucovky?

0 0
        • Jane  

Sid (Team '04, lockout na pravé noze) mi sedí – při dupání v sedle na silnici se vidle zbytečně nepohupuje, akorát při záběru ze sedla – to v případě potřeby řeším lockoutem, Foxka už je cenově trochu jinde – myslím, že bude o něco tužší… Sida jezdím s V-braky (Avid Mag, Avid SL), o kotoučích neuvažuju, tuhost vidle mi přijde taky v pohodě a ve sjezdech zbytečně neprasím, takže spokojenost.

0 0
      • Lawn  

Test me potesil,asi neni co resit..

0 0
        • Jane  

To teda není…:-))

0 0
          • bestom  

Muzu hodnotit akorat rám,daval sem si ho ted na nove sestavený kolo a zatim max spokojenost ,pevny ,lehoučký,i v těž­kým terenu je pěkný požitek z jízdy

0 0
    • george65  

vyuziju tohodle threadu abych nemusel zakladat novej,zajima me jestli si na tenhle ram muzu dat vidlici se zdvihem 100mm. Napada me to jen pro to ze at uz tady na bikeforu nebo kdekoli jinde ho vidim se zdvihem 80mm a to bez vyjimky… tak jen pro jistotu se ptam ;-)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.