• easyrider

Háj evry baby! Vlítnul mi šaltr do zadního Crossridu a dyž sem se snažil následky docentrovat, tak se ten plochej zmetek (drát) začal celkem dost kroutit. Do servisu se mi to dávat nechce. Máte někdo zkušenost s centrováním těchto kol? (prosím bez spekulací) Dííky všem!

0 0
    • mechanik  

No musíš si toho plochýho zmetka něčím přidržet, jinak ho opravdu zkroutíš do „šroubovice“ a budeš mít dráty Sapim STRONG :-)))

0 0
      • mechanik  

Stačí kousek tvrdého dřeva a v něm udělat pilovým listem drážku na přidržení toho „placatého nesmyslu“ :-D

0 0
        • easyrider  

Díky moc za radu! Já už to zkoušel přidržet kombinačkama ale nerad bych to nějak zkurv… tak jsem se radši zeptal.. Díky!

0 0
        • Daf  

Myslim že tyto nesmysly se i vyrábějí. Tuším že se tomu říká příložník pro centrování plochých drátů.

0 0
      • Bulda  

ja nemel cim pridrzet, navic to bylo par dratu, takze pretocit, az se to „utrhne“ a pak zas vratit do rovna, sice je to trochu pakarna, ale jsde to v poho (byly to teda skoro novy kola, takze se to zkdoutilo max o ctvrt otacky a pak uz jsem centroval :)))

0 0
    • Jogador  

Jo, bratránek si nechal vycentrovat crossride a pár drátů mu jde těd do vrtule:)

0 0
    • pop  

Prosím tě off topic dotaz. Kolik vážíš a jestli se pod tebou nekroutěj? Popř. pokud se nekroutěj, tak nepraskaj dráty? Dík za odpověď

0 0
      • St1c  

mala jazykova…: kolesa sa snad musia krutit, od toho su to kolesa:D

0 0
      • easyrider  

vážim 75 no a to víš že nějak super tuhý nejsou… ale jde to. Za ty prachy…

0 0
    • easyrider  

Jo a šimáno to prej vyrábí tu přídržku, že to prej maj v manuálu na centrování kol s plochejma drátama. tak :)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.