• mimras

Koupil jsem si brzdy v-brake lx s parelogramem a roztahují hrozně rám. Tak mi kamarádi doporučily podkovy na zpevnění. Našel jsem na netu magura podkovy jedna za 590Kč- 590Kč stojí přehazka Deore. Tak jsem hledal jiné výrobce a nasel jsem tektro za 99Kč mají tolik děr že je to jen centimetroví rámeček tvaru podkovy

eshop.bikezone­.cz/index.php?swit­ch=detail&id=3591&k­at=1146&tride­ni=ID_KAT&pocet=999

nebo shaman za 660Kč jedna bez fota

eshop.bikezone­.cz/index.php?swit­ch=detail&id=3159&k­at=1079&tride­ni=ID_KAT&pocet=999

tak nevim vo mam za solidní prachy koupit please poradte!!??

Anketa: jáké podkovy by jste si být mnou koupily mam málo peněz a chci dobrou užitnou hodnout

0 0
    • gobike  

Zeptej se Czika! Jeho kamarad vyrabi skvele podkovy:D :D

0 0
    • Vilém  

Magura Ti asi mude na Vecka nanic:(Osobne mam nejlepsi zkusenost s podkovama RBDesign,jen cena je trosku vyssi.

0 0
    • Maara  

ta tektro je podle mě zbytečná, taky jsem měl problém s roztahováním zadní vidlice, vyzkoušel pár levnejch podkov, který byly úplně k ničemu, nakonec jsem sehnal starou EXU (dnes Shaman), která z těch co jsem zkusij jediná funguje.

0 0
      • mimras  

no me jde hlavne o cenu, nebudu kupovat podkovu za 600Kč za to si radsi koupim presmykac nebo tak

0 0
        • Maara  

Jde o to, že ty levný jsou úplně k ho…, vůbec ničemu nepomůžou, roztahuje se to s nima úplně stejně jako bez nich. Aspoň já takovou zkušenost mam

0 0
      • mimras  

to je ta tektro

0 0
        • kubajs mtb  

jestli to chceš jenom na jednu brzdu tak jedna se mi tu doma válí, tak mi kdyžtak napiš na mail a nějak se domluvíme

0 0
    • Rolei  

Nějakou seženeš v bazaru i tady je někdo prodává.

0 0
    • MARIN  

kdyz uz nejakou tak tuhle www.rbdesign.sk/sk_index.htm Mel jsem kdysi Tektro,Kangaroo. Zrovna ta levna Tektro stala za h…o – roztahovala se taky

0 0
    • vlk  

Používal jsem dřív na starém rámu jednu karbonovou. Měla tu možnost na krajích dotáhnout šroupkama- nastavit předepnutí, musím říct, že to fungovalo velice dobře.Dnes se povaluje někde v krabici v dílně.Když bych měl náhodou někdy vidlu od indiána s v-breaky o čemž pochybuji, tak ji zase najdu.

0 0
      • mimras  

nebyla by na prodej? :)

0 0
        • vlk  

Proč ne.Asi stejně vidlu od indiána mít nebudu.Zkusím ji najít a nafotím ti ji, foto ti pošlu na mail, abys věděl co je to za typ.

0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    • djano  

Tektro staci. Mal som ju s XTR brzdami. Len som skratil distancne valceky na polovicu. Tiez sa mi vala niekde v krabici (brzdy ostali, ale pouzivam ich s bikom iba na asfalt a tam sa tolko stavba neroztahuje). RBDesign je pevnejsia, ale bola dost draha.

0 0
    • Páník  

taky jsem mel Tektro a hodne to pomohlo…za ty prachy je to ok

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.