Zadní ráfek (alex x mavic x remerx...)

13 nepřečtených
  • Pida

Budu potřebovat vyměnit probrzděnej zadní ráfek. Do teď jsem spokojeně vozil alexe ACE18, mam na něm asi 6000km a ještě něco snese, centrovanej byl pouze jednou po měsící od zakoupení kola a od té doby jsem o něm nevěděl. Upozorñuju že nejsem žádná muší váha (95–100kg) a nijak jsem ho nešetřil. Koukal jsem na alexe ACE19, který kdyby fungoval stejně jako muj současnej, tak cena/výkon je úplně super. Ale nebránim se jakejkoliv adekvátní náhradě, brzdim Véčkama a vzhledem k zatížení aspoň 32děr. Dík

0 0
    • Pida  

To od vás neni hezký, že mi nechcete poradit :-(

0 0
      • vasek  

A nezapomeň si poříďit kotoučovky, ať zas neprošoupeš ten novej ráfek. Já to tak udělam. Alespoň vepředu. :-)

0 0
    • vlk  

Já preferuji mach 1 team race, či mach 1 mx.Stojí okolo 4 stováků.Jsem s tím nadmíru spokojen.

0 0
    • rock  

Můj Ace19 zatím (cca 3000 km) funguje tak, jak jsi byl zvyklý u osmnáctky …

0 0
    • Pekáček  

Pozor na Remerx Eagle, po pár stovkách km začně dělat kravál v kalíškách.

0 0
      • delfyn  

navíc remerxi mě přijde že mají vyšší boky a tak dostat přes ně pláště je jak je rvát na silničku

0 0
        • jaski  

to si jeste nezkousel ritchey OCR comp. na montpaky sem se uz vykaslal protoze to neslo. musim to delat sroubovakama a ty brzdny plochy sou uz takovy trochu rejhaty :-) jeste ze ho mam na predku kde mam kotouc.

0 0
      • luke777  

pockej ted mam zmatek eagle stoji kolik?ja mam remerx panter a nemuzu si vynachvalit sal me 400 za kusa zatim zadnej problem sou sice mozna tezky pro nekoho ale mam se rad

0 0
        • luke777  

aha uz to vidim eagle vazi 490g a ten muj panter 670g:) ale radsi tezsi nez rachot:))

0 0
    • Archer  

Remerx Eagle neber – za nekolik stovek km zacinaji lezt z neho divny zvuki. Tady uz to probirali, zkus pohledat.

Mel jsem jich na prednem a zadnem kole – zadni vydrzalo 500km, predni – 700, pred tim nez zacalo „cvirkat“ vedle niplu.

Jsem to neresil, a rovnou vymenil za Alex Rims.

Kdybych ne te zvuki – je to dobry rafek, vydrzal hodne :)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.