• Wirgie

objednal jsem si kolo ravo racing team a prave ctu ze ramy karbon nejsou az tak kvalitni, co si o tom myslite??

Anketa: jsou kvalitni?

ano
    7x
    100%
    ne
    0x
    0%
    0 0
    • Veeteck  

Ze se ptas docela pozde… Radsi jezdi a neres to. Me taky pred koupi myho ramu vsichni odrazovali a presto jsem spokojenej.

0 0
    • pos3k  

muhehe (sorry)

0 0
    • kurýr na bajku  

Počkej až uvidíš ty modely 2007 ,–)

0 0
    • Wirgie  

a jak vidite ten karbonovy ram?

0 0
      • kurýr na bajku  

Je to špička, ale pokud se blbě rozsekáš, tak je na vyhození. Myslim nic novýho.

0 0
      • rasto  

o ram nemej starost. je perfektni. akurat jak psal kurýr, pozor na pady.

0 0
        • Wirgie  

ok, to vsechno vim ze je krehky, jen jsem nekde cetl ze se ty ramy vyrabi na thajwanu kde jim pod nohama lezou svaby..

0 0
          • filipes  

Ravo nakupuje volnou produkci – sikovni kluci sikmooci udalaji vyvoj, zacnou vyrabet, pak prijde pan P, rekne ze chce od tohodle a tohodle tolik a tolik kousku s takovymi a takovymi samolepkami. A je z toho treba Ravo, nebo n jinych „znacek“.

0 0
          • kurýr na bajku  

Evropských a amerických výrobců karbonových rámů je opravdu poskrovnu. Můžeš bejt v klidu, že u švábů se vyrabí drtivá většina karbonových rámů.

0 0
          • rasto  

tak toho, ze jsou vyrobeny na Thaiwanu bych se vubec nebal. ukaz mi vyrobce, ktery tam ramy nevyrabi (canon? :-) tento samy ram ma v nabidce i Author (od stejneho vyrobce). pretahujou se s Ravem, kdo s nim zacal prvni :-) kdybych mel kapital, sel bych do toho.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.