• vcernoch

Měl jsem možnost poprvé vyzkoušet fulla. Rám měl podobnou (skoro stejnou) stavbu jako Santa Cruz Blur. VPP a tlumič ukotvený zespodu na prohnutou horní trubku. A teď…když jsem v klidu zabral za obě brzdy a zatlačil na pedály, tak se zadní stavba docela výrazně vychylovala na stranu (kroutila se). Chci se zeptat jestli to je nějaký obecný jev, nebo šlo o konkrétní vadu (rám, čepy, apod.) Díky…

0 0
    • enjoy  

to je jenom takovej bonus:-P

0 0
    • ota  

asi by to chtělo přiznat,jaký to byl konkrétně rám..doufám,že to není ten,co si myslím :-)

0 0
    • MlokCZ  

Na podobný testy nemusíš brát ani fulla. Já když poprvé upnul silničku do trenažeru a koukal co dělá rám při silovějším šlapání, tak jsem se taky nestačil divit.

0 0
    • Tomcat  

Myslím že to nesouvisí stím že to je VPP. Prostě si pozoroval tuhost zadní stavby.

0 0
    • vcernoch  

OK, respektive jsem se chtěl zeptat na to, jestli tenhle projev (pokud je obecný) má negativní vliv na jízdní vlastnosti. Vzhledem k tomu, že to byl můj první kontak s fullem nemám možnost srovnání.

0 0
      • Tomcat  

Jenže to může dělat i pevňák. Prostě to je málo tuhé. a ano má to negativní vliv.

0 0
    • MartinXC  

Zabržděná kola – to jsi se díval na tuhost a zřejmě ti ji „vylepšil“ i dezén plášťů (ten způsobuje „vůli“ i 5mm). V praxi taková situace nenastane, uhne si to samo za jízdy a ani ti to nepřijde.

0 0
    •  

Svitava je řeka řek!

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.